Helyszín

A megfelelő útvonalak kiválasztásában autósoknak segítségére lehet a maps.google.hu. A budapesti tömegközlekedéssel érkezőknek pedig a BKV útvonal tervezőt ajánljuk. A különböző járművekkel érkezőknek mi az alábbi tanácsokat tudjuk adni a megközelítéshez.

Az előadások helyszíne

A rendezvény előadásai a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Informatika épületében lesznek (1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 2. - térképen)

Vonattal érkezőknek

Keleti pályaudvartól:
A Kelenföldi pályaudvar felé közlekedő 7E buszra kell felszállni, csupán 2 megállóra a Blaha Lujza térig, ott átszállni a 4-es 6-os villamosra, azzal a Petőfi híd budai hídfő állomásig kell utazni.
Nyugati pályaudvartól:
A 4-es 6-os villamossal a Petőfi híd budai hídfő állomásig kell utazni.
Déli pályaudvartól:
A 61-es villamossal a Déli pályaduvarról a Móricz Zsigmond tér végállomsá felé, onnan a 6-os villamossal a 2. megálló a Petőfi híd budai hídfő.

Távolsági busszal érkezőknek

Árpád híd autóbusz-állomástól:
A 3-as metróval a Corvin sétány megállóig, majd onnan a 4-es 6-os villamossal a Petőfi híd budai hídfő állomásig kell utazni.
Etele tér autóbusz-állomástól:
A 7E busszal a Móricz Zsigmond térig, onnan a 6-os villamossal a 2. megálló a Petőfi híd budai hídfő.
Népliget autóbusz-állomástól:
A 103-as busszal a Magyar tudósok körúrja megállóig(Rákóczi híd budai hídfő).
Stadion autóbusz-pályaudvartól:
Az 1-es vilamossal a Népliget metró megállóig, onnan a 103-as busszal a Magyar tudósok körúrja megállóig(Rákóczi híd budai hídfő).
Széna tér autóbusz-állomástól:
Moszkva térről a 61-es-es villamossal a Déli pályaduvarról a Móricz Zsigmond tér végállomsá felé, onnan a 6-os villamossal a 2. megálló a Petőfi híd budai hídfő.

Interaktív térkép

Nagyobb térképre váltás