Tizenegyedik Drupal használói találkozó Budapesten

tolmi képe

Novemberben is megrendezésre kerül a szokásos Drupal Használói Találkozó, ezúttal sorrendben a tizenegyedik alkalommal. Ezen rendezvények elsődleges célja hogy összehozza a Drupal iránt érdeklődőket, a már Drupalt használó felhasználókat és a Drupallal, vagy Drupalt magát fejlesztőket, lehetővé téve egymás megismerését, segítését valamint a párbeszédet ezen kiváló alkalmazás kapcsán.

A tizedik alkalom rendhagyó témáját folytatva szeretnénk ismét minden érdeklődőt meghívni a Drupal.hu újratervezésének folytatására, amely a tizedik alkalom valamint a mostanában lezajlott magyarországi DrupalKonf záró témájára építkezve tovább lendítené a már folyamatban lévő erőfeszítéseket és lehetőséget adna mindenkinek hogy hozzátehesse a gondolatait, elképzeléseit.

Elképzeléseink szerint aboros gondolattérképét, Rico pontokba foglalt javaslatait felhasználva, azt bővítve és a ti visszajelzéseitek alapján tovább finomítanánk az általam elkezdett drótvázakat, valamint igény szerint hoznánk létre újakat.

Természetesen azokat is szeretettel várjuk, akik csupán érdeklődnek a Drupal és a hazai közösség iránt, hiszen azon túl hogy megismerhetik a Fórumban tevékenykedőket, kérdéseket tehetnek fel személyesen a közösség munkáját is megtapasztalhatják ezen alkalommal testközelből.

Helyszínünk: Bobek Cafe (térkép)
VII. Kazinczy utca 53., közel a Király út Kazinczy út kereszteződéshez.
Időpont: 2008. november 27., csütörtök 18:30 - 20:00 (vagy amíg jólesik)

Külön jelentkezésre ezúttal sincs szükség, azonban örömünkre szolgál, ha a várható résztvevők ezt hozzászólásban jelzik.

Időpont: 
2008. november 27., csütörtök 19.30 - 21.00

Hozzászólások

aboros képe

ott leszek, jelzem hozzászólásban.. :)

-
clear: both;

Boobaa képe

Nekem a szőr feláll a hátamon a felesleges kötőjelek garmadájától. Ha nem megy a Drupal szó ragozása, ne ragozd: tegyél utána valamit. Pl. Drupal tartalomkezelőt, Drupal rendszeren, Drupal oldallal, Drupal keretből, stb.
Persze nyugodtan lehetne használni az elfogadott Drupalt, Drupalon, Drupallal, Drupalból, stb. szavakat is (lásd A magyar helyesírás szabályai 211. és 215. paragrafusát, de légy különös tekintettel a 217. paragrafus jelen esetbeni alkalmazhatatlanságára) - igaz, mai napság a helyesírás már nem divat...
</flamebait>

aboros képe

az lemaradt.. ;)

-
clear: both;

Boobaa képe

...még akkor is, ha a személyimből nem ez derülne ki - sajnos egyéb elfoglaltságok miatt (pl. a gyerekek hazahozatala bölcsődéből, óvodából, meg hasonló falusi dolgok) nem engedhetem meg magamnak az ilyen hétközbeni kalandokat. Pedig jó a társaság, szívesen maradtam volna a konf után is sörözni, ha nem kocsival kellett volna hazajönni utána a családhoz... ;S

Vér Ati képe

Köszönjük Emese!

nevergone képe

Megint tanultam, köszönöm... :)
(Jah, én nem megyek...) :(

aboros képe

a hátralévő néhány napban (és persze utána is) mindenki által szabadon szerkeszthető a gondolattérkép.
a mindmeister.com weboldalon openidval belépve (ennek hiányában regisztráció és belépés után) az alábbi linken szerkeszthető a térkép:
http://www.mindmeister.com/12259216

-
clear: both;

gergely képe

+1 mint mindig.

---
Tévedni mindenkinek szabad, csak a mérnöknek észre kell vennie.

Paal képe

-1

Most nem tudok sajnos menni, elutazok.
Projektorról (ha szükséges) valaki gondoskodjon.

--
Palócz Paal Pál, a drupal.hu admin csoportjának tagja
Ajánlott olvasmány: Eric Steven Raymond - Hogyan kérdezzünk okosan

VargAtom képe

ottlenni, tehát +1

VargAtom