Tartalom nyelve kiválasztva az oldal számára (Content language selected for page) nyelvi szűrés miért veszhet el?

tiburi képe

Sziasztok,
valamiért az egyik oldalon képtelen vagyok rendes standard nyelv alapú nézetszűréseket belőni, mire feltűnt hogy a content translation filerek listájából hiányzik ez:

Tartalom nyelve kiválasztva az oldal számára (Content language selected for page)

Egyáltalán hogy lehet ezt leszedni? Vissza lehet-e tenni? Ha igen, hogy? Szóval ilyen kérdéseim vannak. Hálás lennék egy tippért!

Csatolva van pontosan mi is tűnik el nálam.

Köszönöm!

Drupal verzió: 
tiburi képe

Nem látom a csatolmányt, szóval ide tettem: http://sciartdev.com/eltunt.jpg

0
0
lazar képe

Ez a kép D8 alól van? Ugyanis a többnyelvű D8 oldalamon ez nekem is hiányzik, csak az "Interface ..." opció van, ami a nyelv beállításához nem elég. A nézet középső oszlopának alján levő Nyelv blokk beállításaival is kell játszadozni ...

0
0
tiburi képe

Köszi a választ.
Ige D8-as kép, de meg kell jegyeznem, hogy a másik is D8-ból van, azaz létezik ilyen opció, a gond, csak hogy jelenleg nincs elképzelésem sem, hogy mivel lőttem le, vagy hogyan kapcsolhatom vissza... Nehéz a problémát megfogalmazni is, ezért a fórumok sem adnak kiindulópontot.

Egyelőre dupikált blokkokkal oldom meg amit tudok, de pl. a taxonomy nézeteknél ez sem segít, mert az egyik nyelvnél mindent hoz, vagy nem mindent. Meg amúgy is redundanciát okoz az egész... Őszintén szólva baromira irritáló, hogy ez az alap funkció "elveszhet"...

0
0
nevergone képe

Balu Ertl képe

https://localize.drupal.org/translate/languages/hu/translate?search=lang...

E háromból mára már csak az utolsó kettő él, az első elhalt a D8 béta verzióinál.

0
0