buksyarttattoo

buksyarttattoo képe

Személyes adatok

Valódi név
Kovács János
Honlap címe
http://buksyarttattoo.com/
Bemutatkozás

Festő és tetoválóművész, piercer, magánoktató, spirituális gondolkodó.

Valamikor Időszámításunk Kezdetén születtem. Ottani Élettapasztalataim, emlékeimből
tanulva, Leélve akkori életöltőm, Újjászülettem a Ma ismert történelmünk szerint Sötét Középkornak nevezett és emlegetett Angliai Középföldén. Ebben a korban varázslók, törpék, trollok és druidák emlékeinek társaságában éltük mindennapjaink. Harcoltunk és szemben álltunk az isteni hatalmat magának tulajdonító egyházzal, Ők mindenkit mágján égettek el, akik felfedezték és meglátták azt amit maga az egyház!
Energiák vesznek minket körül, és ellenben hitünkkel és gondolatainkal szemben ezek az Erők, Energiák minket szolgálnak. Képesek vagyunk mindennel mi élő, és jelenünkben meglátásunk szerint élettelen kapcsolatba lépni. Az általuk kibocsájtott rezgéssel harmonizálni, kommunikálni. Akkoriban, a rengeteg mágjahálálra ítélt boszorkányok idején közvetlenebb kapcsolatunk volt a természettel. Együtt éltünk, segített és adott, menedéket, és élelmet biztosított számunkra pénz és ellenszolgáltatás nélkül! Üldözött voltam magam is, egy számkivetett. Titkos társaságunk Midiánoknak neveztetett! Megtanulnva és megismerve az emberi elme, akkoriban majdhogynem tökéletes kapcsolatban élő jelenlétét a természeti közösségünkel, ugy gondoltam mindent megtanultam az életről, De nem!
Azóta idestova 1500 év telt el, és újra itt vagyok. Egy olyan korban és életkörülmények közt ébredtem, nem mondom hogy újra születtem, mert egy ébredés része ként fogtam fel világom. Idővel megértettem mi keresni valóm pont most ebben a korban újra itt a Földön.
Ehhez mérten várok mindenkit szeretettel, békével és harmóniával töltődött, energiákkal átjárt lényemmel.

Itt, Most a 21.században újra rengeteg tapasztalatot, és eszmét gyűjtök, és jól tudom valamikor újra erre járok halálom után. addig is Mindenki számára egységesen elérhető vagyok tetoválásai elkészítéséhez, és az ehhez szükséges információk átadásához.

Történet

Ennyi ideje tag
10 év 10 hónap