D7 oldal beküldés hiba

magveto képe

Sziasztok! Egy idegen nyelvű webshopot szerkesztek ubercart alapon. Termék beküldésénél semmi gond. Beküldöm az oldalt/írást/blokkot semmi gond. Viszont ez utóbbiak után ha a főoldalra megyek a képen csatolt hibaüzenetet kapom...
Ilyen hibaüzeneteteket más összefüggésben itt találtam: http://www.ubercart.org/forum/support/30525/cant_open_storeproductsview_...
Igaz nem igen értettem meg, hogy mit is akar mondani... Külön-külön a drupal.org -on is vannak témafelvetések de egyikből sem bogarásztam ki semmi jót... Esetleg van ötletetek mit lehetne csinálni, vagy megpróbálni?

Drupal verzió: 
CsatolmányMéret
Kép ikon hiba.jpg114.74 KB
csakiistvan képe

One explanation
I had manually created a content type 'product', then installed Ubercart. I experienced the problem of OP. Deleted the content type and all its nodes. Viewed the list of content types again and 'product' had no delete button. This also fixed my problems.

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

magveto képe

Ezt nem tudtam összerakni a google translate-val, hogy mit is akar, mert olyan hablatyot fordított, hogy magyar legyen az aki megérti... Miról is van itt szó pontosabban?

0
0
Balu Ertl képe

Egy lehetséges magyarázat
Kézzel létrehoztam egy “termék” tartalomtípust, aztán telepítettem az Übercartot, ekkor tapaeztaltam az OP (?) problémáját. Töröltem a tartalomtípust és az összes hozzá tartozó tartalmát. Ha ekkor nézem a tartalomtípusok listáját, akkor a “termék” nevűnek nincs Törlés gombja. Ez szintén megoldotta a gondjaimat.

Ez csak egy nyersfordítás, a szövegkörnyezetben való értelmezésben Csáki István kolléga segíthet ;)

1
0
magveto képe

Köszönöm! Van benne valami. Kikapcsoltam az ubercart modulokat, küldtem oldalt, minden ok. Megyek megnézem mi okozhatta a galibát... :)

0
0
magveto képe

Ha valaki belefutna ebbe a problémába...
Én ott rontottam el, hogy csináltam egy új nézetet, ahogy a termékeket akarom megjeleníteni a főoldalon, de a filternél elfelejtettem beállítani, hogy milyen tartalomra vonatkozzon... Amint megadtam, eltűnt a hibaüzenet...

0
0