ubercart 3 taxonómia fordítás

ronhks képe

Sziasztok!

Van egy drupal 7.14 rendszerem, azon egy ubercart 3 és az i18n. Nem vagyok egy drupalban jártas. A célom egy többnyelvű (angol és magyar) oldal létrehozása, ami webshop-ot is tartalmaz. Közel vagyok már a majdnem végleges fázishoz, csupán egy problémával küzdök már majdnem 2 hete. Sokat googliztam a témában, de egyelőre nem találtam megoldást a problémámra, ami a következő:
Az ubercart-om katagólusa taxonomy-ban van megvalósítva. Próbálkoztam már a localizálással, a többnyelvű külön term-el, amelyeket még össze is kapcsoltam fordításként, de hiába váltom a nyelvet a taxonómia term-jei nem fordulnak le :(. Ugyan ez a helyzet (bár sejtésem szerint a probléma forrása ugyanaz) a Katalógus/Catalog blockban, ami a taxonómia elemeit tartalmazza.

Bárki segítő szándékát/ötletét/megoldását előre is köszönöm!

Zsolt

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szantog képe

A problémát a gyökerénél érdemes kiirtani:
Alapból ubercart + többnyelvűsítés = mission impossible, D7-en ubercart = epic fail.
Még ha költői túlzásnak is tűnnek ezek, rengeteg fejfájástól kíméled meg magad, ha commercet használsz.
Ettől függetlenül erre a még lehet, hogy akad megoldás, elsőnek nézd meg pl, hogy ubercart által nem érintett termek egy független szótárban rendesen fordulnak-e.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

ronhks képe

Köszi a gyors választ! Megpróbálok átállni drupal commerce modulra. Csak ez teljesen új számomra :(

0
0