Dzsozef

Dzsozef képe

Személyes adatok

Valódi név
Schwarcz Dzs
Honlap címe
http://stressz.mediatop.hu
Bemutatkozás

Mivel az életvitelem az átlagtól jelentősen stresszesebb volt, ami borzalmas nagy pofonnal vetett véget az addigi életmódomnak. Ezért elkezdtem foglalkozni /20 éve/ az életmóddal. Azt szoktam mondani: Amit az iskolában, a szüleid, egyéb jóakaróid által nem voltál képes évek alatt megtanulni, azt az élet egy perc alatt tisztába teszi. Ha még sem, akkor addig ismétli amíg meg nem tanulod. Ez addig megy, amíg akár bele nem halsz, - szó legszorosabb értelmében. Az élet kíméletlenül igazságos!
Nincs előtte rang, sztárság, hatalom, nő-férfi, kisgyerek-idős ember, egyformán adja a jót, vagy rosszat, de MINDIG TE DÖNTESZ! Szabad akaratod révén. Sajnos arra is rájöttem a klasszikus gyógyászat, bár fontos és kell, de sok mindent nem tud soha meggyógyítani. Pl.: magas vérnyomás, cukorbetegség, influenza... tapasztalatból tudom. A szervezet mindenre képes, rendelkezik mindazzal, ami szükséges a gyógyulásodhoz. Persze ahhoz Neked észre kell venni, ehhez a problémával arányos nagyságú és sebességű változtatás kell.

Mellékesen a Drupal webportált készítettem és szeretek vele foglalkozni. Reg. szerint 3 éve vagyok itt, de még most is rengeteget nem tudok....

Történet

Ennyi ideje tag
16 év 10 hónap