1. Kézikönyv-fordítói sprint

Balu Ertl képe

A Drupal 8 Kézikönyv projekt (röviden csak D8UG2HU) előkészítési fázisa a végéhez közeledik, letisztázódtak a munkafolyamatok, előkészítettük a környezetet a Drupal.org-on. Minden akadály elhárult a fejezetek lefordítása elől, így egy közös összegyűlést rendezünk szeptember 25-én vasárnap. Távolról is be lehet kapcsolódni a közös munkába, reggel 10 órától egy konferenciahívással indítunk, majd napközben is hasonlóan tartjuk a kapcsolatot távol lévő társainkkal.

A sprinten a Kézikönyv mellett párhuzamosan a Drupal 8.2 RC1-es kiadásához hiányzó körülbelül 200+ sztringen is dolgozunk majd, így aki az alaprendszerhez (core) szeretne inkább hozzájárulni, az is megtalálja számítását.

A rendezvény szponzora az 5NET Interactive, akiknek ezúton is köszönjük a vendéglátást. Várunk mindenkit sok szeretetettel! :)

Kérjük részvételi szándékodat Meetup-on is jelezd: Jelentkezés

 

Időpont: 
2016. szeptember 25., vasárnap 09.00
Kategóriák: 

Hozzászólások

Kalcsó Gyula képe

Sziasztok! Lesz a kiadványnak korrektora? Ha még nincs, akkor szívesen vállalom (az egri egyetem Magyar Nyelvészeti Tanszékének docense vagyok).

Balu Ertl képe

mivel nincs még korrektorunk. Mindenképp vegyük fel egymással a kapcsolatot, erről a listáról melyik csatorna számodra a legkényelmesebb?

Kalcsó Gyula képe

Bármelyik jó, ha indítasz a korrektúrának egy új témát a fórumon, talán az a legegyszerűbb.