Webform hiba üzenet ... Parameter 2 to webform_client_form()

winkike képe

sziasztok

a következő hibaüzenetet írja ki a weboldalunk
(www.premiumapartman.hu/online-foglalas)

warning: Parameter 2 to webform_client_form() expected to be a reference, value given in /data/www/data/www.premiumapartman.hu/includes/form.inc on line 371.

ezt találtam hozzá a neten, de nem értem, nem tudok ezzel az információval mit kezdeni:

#12 looks correct to me also and should not have any negative side-effects. I've committed to both 2.x versions and the 3.x version.

Attached are additional patches for the 2.x versions.
Attachment Size
webform_php53.patch 1.48 KB
webform5_php53.patch 1.51 KB

kérlek segítsetek
előre is köszönöm

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
csakiistvan képe

Most tetted fel az éles szerverre, vagy a weboldal futott, és egyszer csak nem működött? Esetleg szerveren történt php frissítés?

Asszem az a baj hogy a szerveren 5.3-as PHP fut, és gondolom a weboldal 5.2-ben lett fejlesztve, így a hibaüzenet nem jelentkezett, a funkció működött.

Ott ahol találtad nézd meg mikori ez a 2 db patch, hátba benne van már a legfrissebb release-ben, vagy beta, dev verzióban.

Ha semmi küldő lehetőség nincs, kérdezd meg a hostingot tudnak e biztosítani 5.2-es PHP környezetet.. Persze csak akkor ha a php a hiba. Ezt egy php infoval te is kiderítheted.

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

winkike képe

megpróbáltam frissíteni a webform modult de eltűntek a felrakott formok...
updatenél kérdezett ott mindenféle verziókat és annál újabb is volt konkrétan 3.27-es webform amit ki lehetett választani, ezt választottam ki lehet hogy baj volt? Mert amit a drupal.orgról letöltöttem és felraktam az ftpre az a 3.11 volt.
Öröm az ürömben, hogy a hiba megszűnt...de jó lennének azok a formok, úgyhogy visszaállitom az adatbázist és újrakezdeném, ha van ötlet arra hogy frissitsek hogy megmaradjanak az adatok

0
0

"minden megoldás érdekel"

csakiistvan képe

én első körben megkérdezném a szolgáltatódat hogy tud e 5.2-őt adni, ha nem, akkor kezdenék neki én magam nekikezdeni valami javításnak, kompatibilitási játékoknak..

Általában a szolgáltatók rugalmasak, tudnak adni "megfelelő" tárhelyet, de utánam szólók biztos tudnak jobb megoldást is..

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

york képe

Tudomasom szerint a 3.x-es webform 5.3 kompatibilis. A legujabb verzio a 3.12. Ha 2.x-rol frissitesz, akkor ott a selecteknel lehet valtozas.

0
0
csakiistvan képe

fyi - itt is hasonló parák vannak: http://drupal.hu/comment/58079#comment-58079

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest