Views felfedett szűrő maximum?

Anonymous képe

Sziasztok!

Van egy Views nézetem felfedett szűrőkkel. Azt tapasztaltam, hogy ha kb. 60+ szűrőfeltételt adok meg, akkor a listázás elhasal, nem ad vissza találatot. Az URL maga működik. Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel? Van valami belső korlát, hogy hány darab filtert lehet beadni a Views-nak? Esetleg a feldolgozandó URL hossza az, ami limitált? (1298 karakter, ennél lejjebb nem tudok menni, már így is 1 karakteres kulcsokat használok.) Google nem dobott ki semmi értelmeset, vagy nem jól keresek.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Sk8erPeter képe

Nem lehet, hogy inkább arról van szó, hogy akkora query-t állít így össze a Views (amúgy sem spórol az aliasok hosszával, mármint karakterek számát illetően), amit már a MySQL-beállítások nem bírnak el, pl. max_allowed_packet méretét túllépi, vagy hasonló? 60+ szűrőfeltétel már elég durva méretű query-t konkatenálhat.
Lehet, hogy nem ez lesz a hiba forrása, de esetleg ezt is érdemes lenne megnézni.

0
0
Illyés Edit képe

Igen, erre én is gondoltam, csak akkor szerintem el kellene szállnia az oldalnak. Ehelyett visszaadja szépen a listázó oldalt, csak üres a találati lista.

De rákérdezek a szerver guruknál...

0
0
Sk8erPeter képe

Hmm, hát mondjuk ebben igazad van. Bár a fene sem tudja, a Views mit kezd ekkora query stringgel...

Kicsit elcsépelt, de a szerver naplójában nem látsz valami gyanúsat? (mármint először a Drupal sajátjában)
Én azt is próbálgatnám, hogy konkrétan hanyadik exposed filternél nem jelennek meg az eredmények, mert ki tudja, lehet, hogy magával az exposed filterrel van valami gond.
Ha már itt tartunk, a drupal.hu saját keresője az exposed filterekkel sem működik megfelelően :D (példa: http://drupal.hu/tracker/filter?type=All&uid=&name=Sk8erPeter&core=All&b..., 0 eredmény, pedig tudom, hogy van olyan, általam írt komment, amiben van "jsfiddle" string :P)

0
0
aboros képe

a node body felfedett szűrője nyilván nem találja meg a kommentedbe a semmilyen sztringet ugye. de azért nem lehetetlen őket előkaparni.. http://drupal.hu/kereseshozzaszolas?search_api_views_fulltext=jsfiddle&f... :P

0
0

-
clear: both;

Sk8erPeter képe

hoppá, bocsánat, nem ugrott be, hogy az csak node body-ra keres, tényleg :D
nem akarom a topicot OFF-olni, úgyhogy nyitottam új témát: http://drupal.hu/forum/drupalhu-keres%C5%91je/17298
Majd rá tudsz nézni? Köszi!

=======

Az eredeti kérdéssel kapcsolatban meg kíváncsi vagyok a fejleményekre.

0
0