Taxonómia szótárak nevei csak cache törlés után fordulnak le

balagan képe

Internationalization modult foltozgattam egy kicsit. Talán el is készültem, egyetlen egy problémám maradt, hogy nyelvváltás után üríteni kell a cachet ahhoz, hogy az admin_menu modul által megjelenített menüben is le legyenek fordítva a taxonómia szótárak nevei.
Az érdekes az, hogy az összes többi menüpont cache ürítés nélkül lefordul, a szótárak viszont nem.
Kérdés, hogy azok miért fordulnak, és a szótárak miért nem, illetve hogyan oldhatnám meg, hogy a szótárak cache ürítés nélkül is leforduljanak.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
eMeLA képe

Ha nem is a i18n-el de más modullal már én is tapasztaltam, hogy nem kerülnek menüpontok be az admin_menu menüpontjai közzé...

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

balagan képe

Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, a menüpontok ott vannak, de csak cache törlés után lesznek lefordítva. A többi menüpont fordítása a nyelvváltás után azonnal megjelenik, azokhoz nem szükséges cache törlése. Na ezt nem értem.

0
0
Balogh Zoltán képe

Az admin_menu-nek saját gyorstára van, és nem frissül az biza igen gyakran. Például, ha simán felveszel egy új mezőt egy tartalomtípushoz, az sem jelenik meg az admin_menu-ben (felépítés, tartalomtípusok, adott egyed, mezők kezelése), amíg nem frissíted azt is, vagy mindent. Tehát bármilyen struktúrális változtatás után a minden gyorstár törlése hasznos lesz.

1
0
balagan képe

Köszönöm a választ! Akkor marad a cache ürítés...

0
0