Sziasztok!
Van egy hibám a Pathauto modullal kapcsolatban. Érdeklődnék, hogy találkozott-e már valaki ezzel a problémával.
A "Minta" oldalon a mentés gomb eltűnt és akármit csinálok nem jön elő.
Amit próbáltam:
- átraktam a modulokat egy üres drupalba és ugyan azt a beállítási állapotot előállítottam, de ott jó volt.
- letöröltem a modul fájljait és az adatbázisból is kitakarítottam
- lecseréltem az admin sminket
Egyik sem hozott eredményt.
Amikor letöröltem a pathautot az adatbázisból, illetve a könyvtárakból, akkor is még el tudtam érni az általa generált oldalakat és beállításokat.
Ha viszont kikapcsoltam a path modult és azt is eltávolítottam, akkor végleg eltűntek. Visszaállítás, után tudtam újra használni a path-t és a pathauto modulokat. Viszont beállítottam amit kellett (ez egy délután volt) és másnap reggel belépve, ismét eltűnt a mentés gomb.
Drupal verzió - 7.26
Pathauto verzió - 7.x-1.2
Akinek van ötlete kérem segítsen!
Üdv és köszi!
OSI
U.i.: Szintén a "Minta" oldalnak szokott baja lenni a jQuery verziójával. Rossz verziónál a csoportlenyító szimbólumok nem működnek megfelelően, de ezt a jQuery update modullal mindig meg tudtam oldani.
Számomra az nem egyértelmű,
Számomra az nem egyértelmű, hogy feltehetően mindig is rossz volt, vagy valamikor egyszer csak nem volt már ott, amikor nézted? Ha az utóbbi, akkor van-e olyan modul amit biztosan azóta telepítettél, valami tevékenység, amit azóta végeztél?
http://visualstation.hu
Igen ezen én is gondolkoztam,
Igen ezen én is gondolkoztam, de amikor jelentkezett a hiba, el tudtam hárítani úgy, hogy letöröltem a pathauto-t a path-t teljesen.
Utána helyreállt. Beállítottam és kijelentkeztem (ez volt tegnap). Ma beléptem és ismét nincs ott a mentés gomb.
Az egyetlen tevékenység, amit azóta végeztem az a jquery update modul frissítése volt. Visszatettem abból is a régi verziót és nem állt helyre, így nem az a baj.
Épp most próbálom meg újra letörölni a két modult (path és pathauto) ... írom, amint kész és felírom miket csinálok miután letöröltem.
Ebben az a különös és egyben
Ebben az a különös és egyben információforrás, hogy elég felületesen, de végigfutottam a netet, hogy előjött-e másnak ez a hiba, de nem találtam semmi használhatót, ezért valami kozmikus együttállásról lehet szó. A viccet félre téve szerintem vagy több modul is szerepet játszik a helyzet kialakulásában vagy valami el lett rontva, ha ennyire lokálisnak tűnő problémáról van szó.
http://visualstation.hu
A mostani törlés után már nem
A mostani törlés után már nem javult meg.
Én sem találtam semmit a neten. Kézzel semmibe nem nyúltam bele, az admin smink a rubik, de a sevennél is megvan a hiba.
Attól félek én is, hogy lokális, de egy fórum kérdést megért.
Kénytelen vagyok visszaállni egy korábbi mentésre. Annyira működőképes az oldal, hogy a változásokat visszaállítsam belőle.
Köszönöm, hogy foglalkoztál a kérdéssel.