Modul lefordítva: Webform

Balu Ertl képe

Örömmel jelentem, hogy többi fordítótársunkkal közös munkánk eredményeképpen a 9. leggyakrabban használt contrib modul, a testreszabható űrlapok és kérdőívek készítésére szolgáló Webform modul minden string-jéhez van már fordítási javaslat az l.d.o-n. Amint a fordítás-adminok ideje engedi, remélhetőleg hamarosan kikerülnek a Drupal 7-esen futó webhelyekre.

Az ujjongó örömhír után némi tárgyilagos kiegészítés:

  • Élő kattintgatással jobban érthető a kontextus: sajnos most nem volt lehetőségem egy működő tesztkörnyezeten kipróbálni a modult, így csak tavalyi emlékeim alapján igyekeztem kitalálni a szövegkörnyezetét a bonyolultabb kifejezéseknek. Ezért örömmel fogadok minden visszajelzést az esetleg “nem odapasszoló” szövegek javítására.
  • Nem is 1, de 2 verzió: mivel úgy tűnt számomra, komolyabb verzióváltás ígérkezik ennek a modulnak a fejlődésében (tíz alfa verzió után az első béta), ami a lefordítandó kifejezések számának eltérésében is tükröződik, ezért az éppen aktuális 7.x-3.19 mellett a 7.x-4.0-beta1 (várhatóan) jövőbeli verziót is felhoztuk 100%-ra.
(És most kávé. Itt most 07:46 van, helló Szingapúr :)
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
CsatolmányMéret
Kép ikon screenshot_2014-01-12-07-21-56.png69.33 KB
nevergone képe

hogy köszönjük a munkátokat! :)

1
0
KisTasi képe

Köszi! :)

0
0