Mailchimp Hírlevél feliratkozás Form

Petyus képe

Üdv!

Mailchimp feliratkozó formját szeretném magyarosítani a egy block-ban jelenik meg. Nem igazán találtam rá megoldást hogyan tudnám megoldani.
Segítséget előre is köszönöm.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
Balogh Zoltán képe

Ott azért találsz hozzá segédletet, hogy miképpen tudod magyarrá tenni. Ha pedig más még nem tette meg, akkor biza Neked kell(ene) lefordítani és visszaosztani a közösség felé.

0
0
balazsgabi képe

az egyik módszer amit Zoli javasolt jónak tűnhet - a konkrét igényedet ki is elégítette pillanatnyilag - de ezek egyedi formok, amiket a mailchimp fiókodba bejelentkezve a listáknál hozol létre. A modulod a drupalba ezt a formot húzza be.
Mivel ezek egyedileg a te mondanivalódra készültek így "egyedi" tehát a közösség nem hiszem, hogy hasznát veszi.

Ha magát a modult akarod fordítani azzal más a helyzet természetesen!

Formo(ka)t csak konkrét listának tudsz létrehozni, tehát olyant nem hogy készítek egy általános formot. Amikor rámész a Listákra, akkor lesz egy fül, hogy Létrehozás, ebben újabb fülek a Fordítás. Itt minden (kb15-16 db) formot külön kell fordítanod. Használhatod az auto-t de abba mindegyiknél szinte bele kell nyúlni.

Ha már közösség, akkor inkább ott készíts fordításokat (sztem szívesen fogadják) és akkor az autotranslate segítségével többen használhatják a munkádat.

0
0