magyar Übercart fordítás

rak képe

A http://l10n.privnet.biz jelenleg az Übercart officiális fordítási helye (http://www.ubercart.org/news/jan-29-2008/ubercart_translation_station).

A létező fordítások szabadon exportálhatóak. A magyar fordítás még mindig hiányos. Felkérek minden érdekeltet, ha van rá lehetősége, segítsen a fordítások kiegészítésében vagy a létező fordítások átnézésében. Irányadónak ajánlom a http://l10n.privnet.biz/node/31 és http://l10n.privnet.biz/node/26 oldalak megtekintését.

A későbbiekben a fordítások fel fognak kerülni a központi drupal.org -ra.
--
RAk

rak képe

Fordításra került ez a csomag is. A korábbi fordítások is elérhetőek.
--
RAk

0
0
kormen képe

Hol is? az istennek nem találom a linket amiről letölthetném. Pedig voltam übercartéknál és a fordítássegítő oldalon is. Egy linket ami egyből arra mutat de legalábbis nagyon a közelébe plíííz

0
0

Kormen

Webappz képe

A fordítással kapcsolatos dolgokat itt találod: http://forditas.mindworks.hu/

0
0

Páldi Zoltán

Pasqualle képe

Modessa képe

Tud valaki valami infot arrol, hogy a 6-os Ubercart forditasa megkezdodott-e mar?
A http://l10n.privnet.biz oldalon meg nem talalhato.

0
0
Domi képe

0
0

Üdvözlettel: Domi
http://www.paxhungarica.org

szume képe

ubercart-6-1.x-2.x-dev-hu-translations vagy
ubercart-6.x-2.0-beta3-hu-translations?

0
0
uniquevisitor képe

sziasztok

Köszi a fordítást, sikerült exportálnom. Az importtal azonban bajban vagyok. Van mód arra, hogy az összes fordítás egyből bekerüljön az adatbázisba, vagy mind egyes .po fájlt a Felület fordítása/import oldalon kell egyesével importálnom?

feltettem a Locale modult, de sajnos azzal sem jutottam előrébb.

köszönöm a segítséget.

0
0
Balogh Zoltán képe

Ő lesz a barátod.

0
0
uniquevisitor képe

Csomagok ismételt importálása a megoldás, amely valóban a Locale modul telepítése után érhető el az adminisztráció >webhely építés > felület fordítása > Import > Csomagok ismételt importálása

oldalon, de vagy nagyon kevés dolog van lefordítva az übercarthoz, vagy van még valami trükk, mert ugyan kiírta, hogy hozzáadott negyven valahány fordítást, de az uc továbbra is angol nyelvű

mit hagytam ki?

köszönöm az eddigi segítséget

0
0
Pasqualle képe

amugy az exportnal van egy "All in one file" funkcio is..

0
0
uniquevisitor képe

köszönöm szépen, akkor sikerült, csak valóban hiányos.

0
0
szume képe

Frissítettem az ubercart-ot beta4-re, azóta csak view cart és Chekout van a kosár mellett. Elvileg le van fordítva, de valamiért nem mégsem azt rakja ki.
Próbáltam újra beimportálni a po-kat, de semmi változás.
Valakinek hasonló tapasztalat? Megoldás?

0
0
hactival képe

-sikerült--

0
0
bodnarj képe

Nekem is fordítási problémáim vannak. Lolcal modul be van kapcsolva, de a fentebb említett adminisztráció >webhely építés > felület fordítása > Import > Csomagok ismételt importálása lehetőség nincs nálam. Így elvileg csak egyesével tudnám hozzáadni a *.po fileokat. Mi lehet a gond, hogy nálam nincs a fenti lehetőség?

0
0

BJ

Balogh Zoltán képe

Voluman képe

Mikor exportálod a fordítást http://l10n.privnet.biz/ -ről ott kell kiválasztani az "All in one file" (minden egy fájlban), és ezt tudod egyben beolvasni. Ha utólag adod hozzá a fordítást akkor érdemes így csinálni.

0
0