Kritizáld meg a honlapom!

upszilon képe

Kritizálj bátran, abból tanulok!

http://beszelgetes.com/

Drupal verzió: 
gyurex képe

Ne haragudj de ezen nincs mit kritizálni. Azt hittem, hogy egy te általad készített smink fog várni, de nem. Tartalom sincs, nem bántásként mondom "de ezen nincs mit kritizálni":)

Ez az első Drupalos weboldalad?

0
0
upszilon képe

Köszönöm a kritikát!

0
0
upszilon képe

A válaszom meg lemaradt.

Próbáltam több sminket. Ez tetszett a legjobban. Találtam egy sminkkészítő programot (Aristeer), de nem mertem megvenni, mert a letölthető trial verzió pont a Drupal-sminkjében mutat hibát. Nekem ugyanis hiányoznak a menük. A legutolsó fejlesztésüket is kipróbáltam ( http://www.artisteer.com/?p=news ) de az is hibázik sajnos.

Tanács?

0
0
gyurex képe

azt a progit. Bocs félre érthető voltam. Nem az a baj, hogy nem saját sminket csináltál, csak egyszerűen egy fórumon kívül nincs semmi az oldalon, legalábbis én nem találtam semmit:)
További sok sikert.
Szia

0
0
upszilon képe

"sak egyszerűen egy fórumon kívül nincs semmi az oldalon"

Valóban nincs, mert ez egy fórum. Ezt tehát nem vélem hibának. Talán az a baj, hogy nem mindjárt a fórum van a főlapon. Ez nem véletlen. Ugyanis nem tudtam megcsinálni. Akárhogyan próbáltam, minduntalan elválik egymástól a címlap és a bejelentkező lap. Címlapra ki tudom tenni, de a bejelentkező lapra sajnos nem sikerül. Ha ebben kaphatnék egy kis segítséget esetleg.

0
0
buthidae képe

Üdv!

Nekem egy picit hideg, rideg az egész. Nem igazán jön meg a kedvem egy jó beszélgetéshez, fagyos a hangulata... Szerintem melegebb színek, tónusok, sokat lendítenének rajta!

Sajnos nem derül ki alapvetően rögtön az "elején" hogy gyakorlatilag milyen honlapon is járok!
Persze ez csak az Én véleményem!!!

0
0
upszilon képe

Köszönöm a véleményed! Sokat sgítettél. Valószínűleg áttszínezem és valahogyan a főlapra fogom varázsolni a fórumot. Csak ezt még nem tudom hogyan.

0
0
Nagy Gusztáv képe

oldalon az Alapértelmezett címlap: forum.

0
0

Nagy Gusztáv

upszilon képe

Köszönöm a segítséget, már meg is csináltam!

0
0
upszilon képe

Szia buthidae!

Nézegetem az oldalad. Van egypár megoldás amit szívesen megismernék. (Ha nem titok) Hogyan érhetnélek el téged magánban?

0
0
Nagy Gusztáv képe

upszilon képe

Én beszélgetni szeretnék vele. Élőszóban. Például Skype-on.

0
0
Nagy Gusztáv képe

Nem biztosabb megoldás, mint egy fórumon üzengetni? És nekünk, a több ezer olvasónak hasznos infó az, hogy te mit szeretnél?

0
0

Nagy Gusztáv

upszilon képe

Megkérdeztem e-mailban is, de mivel nem jött válasz, gondoltam itt is megkérdezem. Sajnos nem gondoltam, hogy emiatt le leszek szúrva. Megkérdezhetem, hogy miért nem szabad? Mi tiltja? Hol van leírva?

0
0
Nagy Gusztáv képe

Ne ragozzuk tovább a témát: szerintem nem illik. De azt csinálsz, amit akarsz.

0
0

Nagy Gusztáv

buthidae képe

Válaszoltam is, csak nem ülök (bár tehetném) minden percben a gép előtt! Erős a gyanúm hogy Én az utolsók között lehetek itt aki neked segíteni tud... Én gyakorlatilag az itt lévő emberektől, már meglévő témákból, topikokból nyerem, nyertem ki a nekem fontos infókat. Például Gusztáv jegyzetét ajánlom elolvasni, illetve ITT rákeresni a "kívánságaidra".

Természetesen ettől függetlenül segítek ha tudok valamiben, bár tény, vallom a jó pap is holtig tanul, Én meg még pap sem vagyok a témában nem hogy jó, ezért nem igazán kenyerem az ész osztás minden áron!

Amit még tanácsolni tudok hogy csatlakozom azokhoz a véleményekhez, melyek a tartalom fontosságát helyezik előtérbe, gyakorlatilag minden mással szemben!

0
0
upszilon képe

Átalakítás folyamatban. Nem bánnám ha megint megkritizálnátok.

0
0
gyurex képe

Itt lehet kritikát kérni http://propono.hu/ :) Szerintem ne erőltesd ezt a kritikát kérek, bár én nem bánom.:)

0
0
upszilon képe

Kértem kritikát nevezett az általad ajánlott lapon. Kritika helyett azonban összekevernek valami Csaba nevű cimborájukkal.

0
0
gyurex képe

Új ág csak oltással születik.

1
0
gyurex képe

admin/content/taxonomy itt átírhatod Fórumra

0
0
upszilon képe

Köszi, máris kijavítottam!

0
0
stewes képe

Vendég, alkalmi felhasználóként írom ezt, nem törzstagként (moderátorkén). És nem is kifejezetten arra gondolok, hogy nem ide való. Rendre utasítani sem jogom, sem okom nincs.
Egy olyan webhelyhez, amelyen csak fórum üzemel, nem lenne jobb egy fórummotor?
Én úgy gondolom, hogy amilyen fóruméletet szeretnél:
– arra nem a legjobb választás a Drupal fórum modulja.
– eleve kudarcra van ítélve.
Az emberek többsége a nagy forgalmú, pörgős, csaknem chatként működő fórumokat látogatják. A kicsiken gyakorlatilag alig van élet. Én csak úgy látom, hogy csak ott van némi forgalom, ahol egyetlen vezető téma van csak, a látogatók száma ott sem több néhány tucatnál. A témaválasztásod nagyon eklektikus.

0
0

„Kattintgatós amatőr”

upszilon képe

Minden segítőkész hozzászólást nagy becsben tartok. A tiédet is.

"A kicsiken gyakorlatilag alig van élet."

Ez nem számít. A lényeg, hogy nekem van egy ilyenem (is). :-)

0
0
csg képe

Szerintem pont nem a színek, meg a fórummotor-választás, stb. az oldalad igazi hibái, hanem maga a koncepció. Fantáziátlan, értelmetlen, felesleges. Bocs, ha ez kicsit erős, nem megbántani akarlak, csak abszolút távol áll tőlem a gondolat, hogy ész nélkül tömjem az internetet mindenféle weboldalakkal. Már most is elég nehéz rátalálni a hasznos dolgokra. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy mindenkinek az én értékrendem szerint kéne a weboldalakat csinálnia, de ez senki értékrendjébe nem illik. Te magad sem tudnál egyetlen okot mondani, hogy a fórumozóknak miért lenne érdemesebb ide jönniük, mint egy már bejáratott, nagy forgalmú fórumra. Ugyanezt megkapják, csak jobban.

Szóval nem tudom, mi volt a célod, ha csak a gyakorlás, vagy a sikerélmény, hogy csináltál egy ilyet, ahhoz nem kell feltenni a netre. Különben is, ha igazi sikerélményt akarsz, csinálj olyan weboldalt, amit naponta több ezren látogatnak, az sokkal nagyobb élmény, majd meglátod. És akkor visszatekintve valószínűleg inkább égőnek fogod majd tartani, hogy egyszer csináltál egy fórumot, amibe senki nem írt.

Egyébként ez csak egy vélemény, az is lehet, hogy velem van a baj. Például én a bloggerek nagy többségének is azt mondanám, hogy "haver, vegyél inkább egy füzetet, aztán írjál abba, kit érdekel, hogy szép idő volt, és ettél egy szendvicset", mégis milliók csinálják. De még ha egyenként nem is nagy mértékben, azért szakmabeliként valamennyire mind alakítjuk, formáljuk a netet, és szerintem az is a feladatunk, hogy ügyeljünk a színvonalra. Ahogy itt a fórumban sokszor leszóljuk pl. a flash intrót, ugyanúgy elleneznünk kéne az értelmetlen, felesleges weboldalakat. Ha értékeset nem tudsz hozzátenni a nethez, akkor inkább ne tegyél hozzá semmit.

Összefoglalva, egy weboldal elkészítésénél szerintem tölts sokkal több időt a kitalálással, mint a megvalósítással. Lehet napi több ezer látogatód garland sminkkel is, ha jó az ötlet, és ezt tapasztalatból mondom. De míg egy okot sem tudsz mondani, hogy miért érdemesebb hozzád jönniük a látogatóknak a már létező megoldásoknál, addig ne lépj túl a kitalálási fázison.

0
0

--
Csonka Gergely
http://cheppers.com

upszilon képe

"Fantáziátlan, értelmetlen, felesleges. Bocs, ha ez kicsit erős"

Azért köszönöm!

0
0
csg képe

Ne haragudj, nem akartalak becsmérelni, tényleg segítő szándékkal írtam. Ha megfogadod, amiket írtam, és csinálsz egy tök frankó új oldalt, még rendszeres látogatód is leszek (:

0
0

--
Csonka Gergely
http://cheppers.com

upszilon képe

Semmi baj, elhiszem, hogy segítő szándékkal írtad amit írtál. Azóta van már Impresszum. Olvasd el kérlek.

A design marad. Nekem tetszik ez az ingyenes bőr. Megvettem volna az Aristeer-t, de pont a Drupalos menüknél hibázik. Egészen idáig vártam, hogy megjavítják, de sajnos nem. Pedig valóban csodaszép design-eket lehet vele percek alatt előállítani. Talán majd jövőre, ha kijavítják, átszabom a ruhácskát. :-)

0
0
csg képe

A sminkkel nekem semmi bajom. Pont azt akartam az előbb leírni, hogy a tartalom sokkal fontosabb a kinézetnél.

Megnéztem az impresszumot. Hát, sok sikert.

Közben még azt vettem észre, hogy elég sok helyen van angol szöveg az oldaladon. Ha olyan modult használsz, aminek nincs fordítása, egyenként átírhatod a szövegeit az admin/build/translate/search oldalon.

0
0

--
Csonka Gergely
http://cheppers.com

upszilon képe

Volt egy jópár amit fordítani kellett. Mostmár mintha elfogytak volna az angol szövegek. Ha még látsz valahol, légy szíves jelezd!

"Megnéztem az impresszumot. Hát, sok sikert."

Köszönöm!

0
0
upszilon képe

"Te magad sem tudnál egyetlen okot mondani, hogy a fórumozóknak miért lenne érdemesebb ide jönniük, mint egy már bejáratott, nagy forgalmú fórumra. Ugyanezt megkapják, csak jobban."

Megválaszoltam mi az amiben más, amiben több a látszólag kevesebb.

0
0
pp képe

Egy üres üveg lehet bármilyen szép semmi több mint valaminek a helye. Amíg nincs tartalom egy oldalon, addig abból csak az hiányzik ami a lényeg. Ez az oldal értékelhetetlen így.

Amíg nem írod le kiket vársz az oldalra addig biztosan nem fognak jönni. Te ugyanis csak azt írtad le kiket nem vársz.

pp

0
0
upszilon képe

"Amíg nem írod le kiket vársz az oldalra addig biztosan nem fognak jönni. Te ugyanis csak azt írtad le kiket nem vársz."

Mindenkit várok. Minek ezt leírni? Vagy úgy gondolod, hogy le kell? Hüm-hüm, talán megfogalmazom.

Egyébként perszehogy üres, hiszen vadiúj. Nem én fogom megtölteni a fórumokat tartalommal. Most komolyan, miféle tartalomról beszélsz? Szerinted mi hiányzik?

0
0
pp képe

Ültess le elé valakit akiben megbízol (mert bennünk láthatólag nem) és kérdezd meg tőle mi a véleménye az oldalról.

Ha csak azt írod le kiket nem vársz akkor honnan tudják az emberek, hogy kiket vársz? Ez olyan, mint amikor megkérdezik, hogy mi legyen a szülinapi ajándékod, Te mire vágy és erre azt mondod, hogy: Mindegy, de ne legyen sárga fűnyíró és olvadós gumicukor. Na ekkor nagyon nem segítettél.

Amit hiányolok azt leírtam nem tudom máshogy leírni. Tapasztalatom az, hogy egy egy összejövetelen, ahol ismeretlen emberek vannak nem alakul ki addig beszélgetés amíg nincs miről beszélni. Vagyis értelmes témafelvetések kellenének. Nálad csak az van leírva, hogy akik a szexről akarnak beszélni azok menjenek a hármas szobába akik meg a fociról azok a négyesbe. Ennek semmi értelme, mint ahogyan gergely.csonka is leírta. Jobban én sem tudom, bár megpróbáltam. :D

Attól mert Te elképzeled, nem fog a világ úgy működni. Ennek belátásához nekem is kellett egy pár év, de hidd el azóta sokkal jobban érzem magam. :D

pp

0
0
upszilon képe

Elgondolkodom a szavaidon. Mindenesetre boldog az akinek három anyja van. (Anyja, nagyanyja és öreganyja.) Nekem egy sincsen már sajnos! Ezért nincs kit odaültetni, de tudod ennyire nekem nem is fontos ez. Én biztosítom (ingyen) a lehetőséget. Aki él vele az jön. Aki meg nem akar, az nem jön. Nem akarom én ezt erőltetni. A lényeg, hogy van már egy ilyen hely is a világhálón. Egy más színű csepp a tengerben. :-)

"Minden ember, minden apró mozzanat életedbe úgy került, hogy magad vontad oda. Az pedig, hogy most mit kezdesz velük, rajtad áll."
/Richard Bach/

0
0
fox mulder képe

Egy más színű csepp a tengerben. :-)

Pont ennek az ellentétéről próbáltak többen meggyőzni, legpontosabban talán Csonka Gergely fogalmazta meg.

Egyébként én is pont most csináltam egy ilyesfajta túl tág spektrumú fórumot, de ott azért valahogy körvonalazva van a dolog. Nem az, hogy miről lehet írni, hanem, hogy hogyan, milyen nézőpontból. Pont e miatt a nehezen megfogalmazható kör miatt (hogy mi tartozik a honlaphoz és mi nem) tartok egy kicsit attól, hogy az egész egy parttalan, formátlan katyvasz lesz. Vagy senkit sem fog érdekelni.

0
0

Fox Mulder

Közszolga képe

Nekem pl. tetszik a smink. Mi a neve?
Néhány éve én is így kezdtem, nem szégyellem, csináltam egy fórumot, hogy majd jönnek az emberek oszt' írnak bele :-) Azóta is megvan egy ingyenes szolgáltatónál, ott áll üresen, kegyeletből nem nyúltam hozzá. De ez már nem a Drupal.hu-ra való téma szerintem. Javaslom, hogy nézz körül alaposan a keresőoptimalizálással, webmesterkedéssel, látogatókereséssel foglalkozó oldalakon.

0
0
Nagy Gusztáv képe

Ezt találod benne:

<link type="text/css" rel="stylesheet" media="all" href="/sites/all/themes/a3_atlantis/style.css?B" />

Ebből látszik, hogy a3_atlantis.
0
0

Nagy Gusztáv

Közszolga képe

Köszönöm :-)

0
0
upszilon képe

Emlékeztetőül a szájt címe: http://beszelgetes.com/

0
0
fox mulder képe

Tökéletes így, ahogy van. Hibátlan. Nézzük majd meg egy év múlva a látogatottságát. Lehet, hogy a kutyát sem fogja érdekelni, de lehet, hogy ez lesz a világmegváltó weboldal.

0
0

Fox Mulder

informaciok képe

hogy nincs címe. Megmondja, hogy miről nem szabad beszélgetni, de azt nem mondja meg, hogy miről ajánlatos.
Mi a fő téma? Amin kívül lehet másról is beszélni de akkor is, kellene egy fő téma.
Vagy a célcsoport megnevezése. Pl. unatkozó emberek fóruma.

0
0
upszilon képe

Ez nem is rossz. Köszönöm!

0
0