Sziasztok!
Feltettem a simplenewsw modult tartalomtípust is létre hoztam.
Hogy tudok hírlevelet kiküldeni?
Tartalom hírlevelek között nincs elérhető levél amit kitudnák küldeni,
Hogy tudom a megírt hírlevet ide rakni és kiküldeni?
Köszönök minden segítséget
Tamás
Drupal verzió:
Fórum:
hírlevél
Ha a modul telepítve van, akkor a "Newsletter" tartalomtípus létrejön. Ezt nem kell létrehozni. Gondolom egy ilyen tartalmat hoztál létre.
Ennek a tartalomnak a szerkesztésekor lesz egy "Newsletter" fül, amiben a küldést lehet beállítani: Teszt v. tényleges küldés.
Nekem nem jött létre ilyen
Nekem nem jött létre ilyen tartalomtípus.
Amit létre hoztam abba meg nincs ilyen választási lehetőség, hogy milyen módon küldjem.
node type
Pedig létrejön ("Tartalom hozzáadása"):
Simplenews newsletter
A newsletter issue to be sent to subscribed email addresses.
Ha létrehozol egy ilyen tartalmat, akkor ott van ez az opció.
Feltettem még egyszer most
Feltettem még egyszer most már van "simplenews newsletter" tartalom hozzáadásnál, de viszont tartalom szerkesztésnél csak newsletter category van. Itt csal menteni tudom amit megszerkesztettem.
Tartalom/hírlevelek fül alatt tudom elvileg elküldeni?
A könyvem 277. oldalától
A könyvem 277. oldalától érdemes elolvasni.
Nagy Gusztáv
Most már működik a hírlevél
Most már működik a hírlevél küldés, de viszont a levél alján van a leiratkozás. Letöltötem a unsubcrible modult, de amikor rákattintok az oldal azt írja feliratkozás megerősítve. Amig nem volt ez a modul akkor nem volt jogosultság.
Hogy tudom megcsinálni hogy egyszerüen le lehesen iratkozni?
unsubcrible?
Az unsubcrible modul miért kell? Te is írod, hogy a levél alján ott volt a leiratkozó link. Működni is szokott.
Szerintem kapcsold ki az unsubcrible modult.
Nagy Gusztáv
Unscrible modul nélkül, ha
Köszönöm, működik
De formázatlanul továbbítódik a levél.
Ckeditorba megformázom kép szöveg, de a levelezőbe kép nem jelenik meg szöveg meg egyszerű txt szöveg.
Pedig beállításnál be van állítva a HTML.
Másik gond, hogy a kiküldött levélben a cím nem szabványos email cím hanem valami értelmezhetetlen string.
Mit tudok csinálni, hogy HTML dokumentum jelenjen meg úgy ahogy megformáztam.
Senkinek semmi ötlete?
Senkinek semmi ötlete?
mimemail
Mimemail modullal tudsz html hírlevelet küldeni, be kell állítani, hogy html a mime mailnél a simplenews beállításánál ill, a feliratkozó listánál is. A listánál kell megadni a kimenő mail címét, ill a simplenews beállításánál.
Sok energiát megspórolnál, ha elolvasod a manualokat és a drupal.org oldalon rákeresel a nem tiszta részletekre. Hidd el, ha jól keresel megtalálod a választ kérdéseidre.
Mime mailt is állítottam már
Mime mailt is állítottam már mindent de képet még egyszer se küldött és természetesen formázásom sincs. Az angol tudásom sajnos nagyon gyenge.
Azért köszi.
Tovabbi forrasok esetleg
Ezt a 2 hosszabb kommentemet olvasd el, hatha begyujtjak a szikrat:
http://drupal.hu/comment/75432#comment-75432
http://drupal.hu/comment/75465#comment-75465
Es Gusztav konyvenek hivatkozott fejezetet elolvatad?