A főmenü ikonjai nem változnak, nyelv választásnál.

Foxy képe

Sziasztok, az a problémám lenne, hogy:
Elkészítettem a cikkeket és a fordításait is, meg hozzá adtam a nyelv választó menüt is majd a főmenü szerkesztésében beállítottam a Translation mode ot Translate and Localize ra, de nem változnak meg az ikonok miután nyelvet váltok.

az alábbi címen érhető el az oldal.
http://aranycsillagapartman.hu/

Drupal verzió: 
Foxy képe

Tehát a cél az lenne, hogy a különböző nyelvek választásánál csak az adott nyelvű ikon jelenjen meg a főmenüben.

0
0
Balu Ertl képe

Én nem látok ikonokat a főmenüdben, ellenben ha a kérdésed arra vonatkozik, hogy a 4 nyelv közül mindig csak egy nyelven legyen látható a bemutatkozó oldal menüpontja, akkor a 14-es, 15-ös és 16-os node-okat ne tedd bele ugyanabba a menübe, mert ezzel csak fixen „beleégeted” őket, hogy mindig megjelenjenek benne, ezzel pedig pont elveszted a rugalmasságát.

Ha jól emlékszem elég csak a szülő elemet (amiRŐL a fordításokat készíted, de nem magukat a fordításokat) menübe tenni, és azt elvileg majd a Drupal fogja a kiválasztott nyelvnek megfelelőre cserélni.

0
0
Foxy képe

igen elírtam és igen az lenne a cél, most kikapcsoltam, hogy menüpontot hozzanak létre a fordítások viszont akkor hol fogom megadni, hogy az adott nyelven a menüpontnak mi legyen a felirata? esetleg az megoldás lehet még, hogy léterhozok több menüt a megfelelő nyelveken és azokba teszem bele a fordításokat?

0
0
csakiistvan képe

Nekem itt nincs ikon sajnos,

nincs ikon

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

Foxy képe

igen bocs elírtam gomb illetve menü elem.

0
0
Balu Ertl képe

Most néztem az oldaladat, jól látom, hogy sikerült megoldanod?

0
0
Foxy képe

nem sajnos még mindig nem váltanak nyelvet a főmenü menüpontjai, viszont a fordítással nincs gond. ami még az érdekes és így gyanítom valami a főmenüben lesz huncut, hogy ha nem a magyar nyelv van kiválasztva akkor az éppen megjelenített oldal menüpontjának háttere sem változik meg élénk sárgára(mivel ugye nem jelenik meg menüpont a fordításhoz a menüben).

0
0
Foxy képe

Nos a probléma megoldása a: Címlap » Adminisztráció » Beállítások » Helyek és nyelvek » Nyelvek menüpontban lévő észlelés és választás beállításban rejlik. Az érzékelési mód súlyát Alapértelmezettről Webcímre kellett állítani tehát mikor a fordítást megpróbálja megjeleníteni a webcím utótagja szerint legyen az kezelve.

Köszönöm az odafigyelést és a tanácsot illetve elnézést a pontatlan kérdésemért.

0
0
Balu Ertl képe

Leírásod olvasva meg sem fordult bennem, hogy nincs jól beállítva az észlelési sorrend. Legközelebb azonban már bölcsebb leszek és hasonló esetekben rögtön rákérdezek majd :)

0
0