Drupal 8 új modul telepítése

Zsovik képe

Sziasztok!

Találkozott már valaki a következő problémával?
Drupal 8-telepítés simán végigment. Az állapotjelentésben nincs hiba. De ha bármilyen modult szeretnék telepíteni (mindegy, hogy lokálisan, vagy URL-en keresztül) megtörténik a telepítés, de ha engedélyezni szeretném az új modult, a következő hibaüzenetet kapom:

"A webhelyen nem várt hiba történt. Később érdemes újra megpróbálni."

Ha frissítem az oldalt, akkor betöltődik, látszólag a modul be van kapcsolva, de nem látom sehol.
Azt hittem, hogy ez azért van mert magyarul telepítettem. Megpróbáltam angol verzióval is. A hiba ugyan az... csak angolul.
Ha a magyar verzióhoz szeretnék egy újabb nyelvet hozzáadni, akkor is ez a hiba, de akkor már nem áll vissza az oldal újratöltésévél.

Úgy sejtem, hogy a fordítás importálásánál kellene keresem a hiba okát, de nem vagyok annyira okos.

Valaki, valamilyen ötlet? Esetleg tapasztalat?

Drupal verzió: 
Balu Ertl képe

Az Apache és PHP naplófájlokban mit látni?

0
0
Zsovik képe

Most nem tudom megnézni, de tegnap, amikor próbálkoztam, nem láttam semmi különöset. Este megnézem mégegyszer. Az érdekesség az, hogy két különböző szerverre is feltettem, és mind a két alkalommal ugyan ez volt a jelenség. Biztosan én vagyok a tufa...
... bár néztem egy Drupal 8-as konferencia előadást és ott is előjött ez. Akkor az előadó csak annyit mondott: "Ohhh" és frissítette az oldalt. - Rendben is volt.... :-)

0
0
Zsovik képe

Ezt a hibaüzenetet látom... rákerestem, másnál is van ez a probléma, de megoldás még nincs.

ReflectionException típus: Class Drupal\site_under_construction\EventSubscriber\SiteUnderConstructionSubscriber does not exist üzenet ReflectionClass->__construct() függvényben (D:\xampp\htdocs\gsw\core\lib\Drupal\Core\DependencyInjection\Compiler\RegisterEventSubscribersPass.php fájl 30. sorában).

0
0
Zsovik képe

Úgy látom, hogy egyedi modul hibáról van szó.
A Site Under Construction modul rosz helyre teszi a SiteUnderConstructionSubscriber.php fájlt.

Mivel nem távolítottam el a modult, és egy következőt is telepítettem a hiba megmaradt és ugyan úgy kidobta. Ezért azt hittem, hogy általános és minden modul telepítésénél ez lesz.
De nem.
Miután eltávolítottam a Site Under Construction modult, más modulok telepítése már szépen lezajlott.

Azért még tesztelem.

1
0
Zsovik képe

Azóta több modult is telepítettem, és egyiknél sem lépett fel a fent leírt hiba. Úgy látszik, hogy a SiteUnderConstruction modul volt a ludas.

2
0