Drupal 8 téma

mundial képe

Sziasztok,

egy adott Drupal 8-as weblapnak (https://www.stabi-hb.de) szeretném megtudni, hogy milyen témát használ (vásárolt vagy esetleg egyedi). Nekünk is nagyon hasonló kellene és ha lehetséges nem állnánk neki nulláról megírni a CSS-t.
Hogyan tudom megnézni (a neve alapján számora nem derült ki)? Hogyan tudnék találni valami hasonlót vagy esetleg ue. a témát?

Köszönöm!

Taxonomy upgrade extras: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
HF leon képe

Az oldal használja például a PhotoSwipe, addtoany és CookieConsent modulokat így első ránézésre. Használhatja még az Owl Carousel, esetleg Slick Carousel modult, vagy közvetlenül a könyvtárat a szalagokhoz. A teljes feltérképezés hosszadalmas munka. Azt viszont, hogy milyen témát használ, már nehéz kideríteni. Ugyanis a téma neve az oldal domain-je. Vagyis vagy egy gyári témát nevezett át, vagy egy teljesen sajátot készített, amihez esetleg használhat használhatott valamely bázistémát. Az aggregációk miatt a css és js fájlok elemzése is nehézkes.

grow Werbeagentur GmbH készítette a felületet, de, hogy teljes egészében, vagy csak részlegesen ez nem derül ki.

Tehát, ha nem látsz valahol egyértelmű árulkodó jelet és nem akarod tőlük megkérdezni, akkor szinte esélytelen kideríteni, amit szeretnél.

2
0
Balu Ertl képe

Csatlakozva az előttem szólóhoz, HF Leon jól leírta, miért kicsi a valószínűsége, hogy egy ilyen back-end funkcióból (azaz egy Drupal smink nevéből) bármi hasznos látszana front-enden (tehát a böngésződben névtelen látogatóként nézve a webhelyet).

„Hogyan tudnék találni valami hasonlót vagy esetleg ue. a témát?”

Kérdésedre (részben) válasz, hogy átböngészed a kínálatot szemmel, hátha rábukkansz (feltéve, hogy innen van az övék is – ennek szerintem kicsi az esélye IMHO):

Esetleg egy front-end fejlesztőnek adhatnak némi kiindulási támpontot a BuiltWIth és a Wappalyzer megközelítő tippjei.

0
0
lazar képe

Ugyanilyen témát vélhetően nem találsz. A színvilágában hasonlót talán. De nem egy egetrengető munka ugyanezt elkészíteni s legalább olyan lesz amilyennek te akarod.

0
0