Sziasztok,
egy adott Drupal 8-as weblapnak (https://www.stabi-hb.de) szeretném megtudni, hogy milyen témát használ (vásárolt vagy esetleg egyedi). Nekünk is nagyon hasonló kellene és ha lehetséges nem állnánk neki nulláról megírni a CSS-t.
Hogyan tudom megnézni (a neve alapján számora nem derült ki)? Hogyan tudnék találni valami hasonlót vagy esetleg ue. a témát?
Köszönöm!
Taxonomy upgrade extras:
Drupal verzió:
Fórum:
Ha nincs kimondott árulkodó jel, akkor nem azonosítható be.
Az oldal használja például a PhotoSwipe, addtoany és CookieConsent modulokat így első ránézésre. Használhatja még az Owl Carousel, esetleg Slick Carousel modult, vagy közvetlenül a könyvtárat a szalagokhoz. A teljes feltérképezés hosszadalmas munka. Azt viszont, hogy milyen témát használ, már nehéz kideríteni. Ugyanis a téma neve az oldal domain-je. Vagyis vagy egy gyári témát nevezett át, vagy egy teljesen sajátot készített, amihez esetleg használhat használhatott valamely bázistémát. Az aggregációk miatt a css és js fájlok elemzése is nehézkes.
grow Werbeagentur GmbH készítette a felületet, de, hogy teljes egészében, vagy csak részlegesen ez nem derül ki.
Tehát, ha nem látsz valahol egyértelmű árulkodó jelet és nem akarod tőlük megkérdezni, akkor szinte esélytelen kideríteni, amit szeretnél.
Csatlakozva az előttem
Csatlakozva az előttem szólóhoz, HF Leon jól leírta, miért kicsi a valószínűsége, hogy egy ilyen back-end funkcióból (azaz egy Drupal smink nevéből) bármi hasznos látszana front-enden (tehát a böngésződben névtelen látogatóként nézve a webhelyet).
Kérdésedre (részben) válasz, hogy átböngészed a kínálatot szemmel, hátha rábukkansz (feltéve, hogy innen van az övék is – ennek szerintem kicsi az esélye IMHO):
Esetleg egy front-end fejlesztőnek adhatnak némi kiindulási támpontot a BuiltWIth és a Wappalyzer megközelítő tippjei.
Ugyanilyen témát vélhetően
Ugyanilyen témát vélhetően nem találsz. A színvilágában hasonlót talán. De nem egy egetrengető munka ugyanezt elkészíteni s legalább olyan lesz amilyennek te akarod.