dátum nézet magyarítás

zeniten képe

Üdv!

Találtam különféle posztokat a dátum magyarítására, de az én problémámra nem tértek ki: a -tól -ig használatára.

A cél, hogy amikor van egy eseménynek vége (ami sokszor üres mező ugye), akkor a két időpont ne "to" kifejezéssel legyen Views-ban összekapcsolva.

A .po erre nem megfelelő, mivel nem képes figyelembe venni a ragozó nyelvünk normáit, a "to"-t mire fordítanám?

Nyilván a modulba kellene magyar nyelvet kezelő elágazást írni - de hátha ez már készen áll... Kérdésem: van ilyen magyarítása a date view-nak (vagy valamelyik dátumkezelőnek)?

Régen a Views-ba mintha lehetett volna utótagokat meg előtagokat írni - nincs már ilyen (ez is megoldaná).

Ja, és a záródátum akkor is megjelenik, ha nincs megadva (tehát a kezdődátum kétszer) - de ez már talán egy másik probléma, ha nem sikerül megoldanom külön fórumba írom (mivel 7-es drupal alatt a "viselkedés ha nincs eredmény" részben ajánlott "A címkék elrejtéséhez be kell jelölni a sorstílus beállításokat az üres mezőkhöz" szöveget sem tudom értelmezni, ilyen beállítás sincs... )

Köszönet

F.A.

UI: Modulverziók a legfrissebbek.

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
pp képe

A számosságra van megoldás, de a ragozásra, és az a/az névelő használatára nincs. Megoldás ilyenkor, hogy elkerülöd a használatukat, pl. nem azt irod, hogy 2012. 01. 01.-től, hanem 2012. 01. 01. napjától/időponttól/dátumtól stb.

pp

0
0
zeniten képe

Köszönöm!

Az elkerülés példáját nem igazán értem. Arra én is gondoltam, hogy a view-ban címkeként beállítom, hogy kezdete meg vége, de azt nem értem, hogy mi a különbség, hogy -tól vagy napjától (hová írom, hogy "napjától?)

A.

Ui: A másikat, ha nem sikerül megoldanom, megnyitom külön témában

0
0
pp képe

A lényeg, hogy van valami változó dolgod - jelen esetben a dátum - amit ragoznod kéne, és ahhelyett egy olyan mondatot kreálsz, amiben az adott változó dolgot nem kell ragozni. Erre mutattam példát.

Azt meg én nem értem, hogy ha az kérdezed, hogy most hogyan írd be, hogy tól/től akkor nem tudod, hogy hova kell beírni azt amit írtam.

Szóval akkor mi a problémád, kicsit konkrétabban?

pp

0
0