Bankkártyás fizetés Übercartban

Szabó Gábor képe

Sziasztok!

Egy übercart webshopon kéne bankkártyás fizetést beállítanom. Néztem hogy nem annyira egyszerű, aztán elkezdtem keresgélni, olvasni pl ezt itt, meg még olvastam arról is, hogy ehhez ssl tanusítvány szükséges, ami pl innen be is lehetne szerezni.

Ez utóbbi tényleg kell?

Az übercart bankkártyás beállításainál erre az oldalra hivatkozik.

Tehát a célom az adott: bankkártyás fizetés übercart alatt. Olyasmi mint például a bortársaság weboldalán, ahol a CIB banknál kezelik a bankkártyás fizetést.

Kérdésem az hogy ehhez pontosan milyen út vezet? Hogyan lehetne megvalósítani?

Van valakinek tapasztalata ebben?

Ha jól vettem ki a belinkelt fórum témából, akkor elég lenne egy banknak a felülete, ahol a biztonságos fizetés megtörténik.

Vagy ha pl van egy külföldi banknál számla és éppen megvan abból az übercart modul akkor elég csak azt a feltenni és már működik is?

Tényleg nem igazán tudom hol kéne elkezdeni. Persze jó lenne magyar bankos,de ennek hiánya nem akadály. Lényeg hogy lehessen bankkártyás fizetés.

Ezek a kérdések vannak bennem és örülnék, ha valaki le tudná írni hogy is működik ez.

Üdvözlettel:
Szabó Gábor

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
aries képe

A neked szimpatikus bankot kérdezted már? Ahány bank, annyi feltétel és elvárás.

0
0
Szabó Gábor képe

Igen, valahol el kell kezdeni. :-) A megrendelőnek a CIB banknál van számlája. Beszéltem velük. Be kell menni tájékoztatóra személyesen, ahol egy üzletkötő tájékoztat a lehetőségekről és a szerződéskötésről. Komolyan hangzik... Lefutom ezt a kört aztán meglátjuk mi lesz. A bortársaságnál működik, bár az nem drupal.

0
0
chrispooh képe

OTP-s kártyaelfogadást ültetett már be valaki übercart alá?

0
0
xpkiller képe

Épp most írtam másik topicba ebben a témában..
Ha gondolod keress meg, osCommerce alá írtam CIB és K&H modulokat... a banki engedélyeztetés és egyéb igen nagy macera, főleg az undocumented témakörök a doksikban.
Biztos, hogy übercartra van szükséged??

0
0
Epox képe

A VoxPay is tud biztosítani egyszerűen hívható, integrálható bankkártyás fizetést, mely egyben vevő oldali számlázást is biztosít: VoxPay bankkártyás.

Sajnos itt is kell programozni, de szépen dokumentált web service hívások vannak, melyeket a php példakódnak köszönhetően pár óra alatt be szoktak építeni partnereink.

0
0
Den képe

A banki fizetésnek van dokumentációja, az alapján meg lehet írni a weboldal-bank kapcsolatot. Az alapelvek azonosak, a megvalósítások eltérhetnek (XML-RPC, POST, stb.)

Mindhárom magyar bankhoz irtam már illesztő felületet, nem lehetetlen feladat.

0
0