Drupal Global Training Day 2019 - Budapest

segi képe

A nemzetközi Drupal Association negyedévente megrendezi a Drupal Global Training Dayt, amely lehetőséget nyújt bárkinek, hogy megismerkedjen a Drupal webes tartalomkezelő rendszer alapjaival. Az eseményeket a világ több pontján ugyanazon a hétvégéken rendezik meg a közösség aktív résztvevői, hogy bemutassák az érdeklődők számára, mit nyújt a Drupal, mire alkalmas és hogyan érdemes nekikezdeni a vele való munkának.
Ha már nem vagy kezdő a Drupalban, de vannak kérdéseid, vagy elakadtál, akkor is érdemes eljönnöd, szívesen segítünk eligazodni.

Miért Drupal?

A Drupal nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer, amellyel weboldalakat és szolgáltatásokat lehet fejleszteni. A rendszer a hatalmas nemzetközi közösség által folyamatosan fejlődik, jelenleg a 8. verziójánál jár. A Drupal legnagyobb előnye a flexibilitása - teljes mértékben testreszabható mind funkcionalitásban, mind kinézetben, és sokezernyi modul, kiegészítő áll rendelkezésre a rendszert használók számára. A Drupalt választotta többek között az Ausztrál kormány, Tesla és a NASA is, és itthon is egyre ismertebb és elterjedtebb.
Az esemény célja, hogy az érdeklődők átfogó képet kapjanak a Drupalról és annak lehetőségeiről. A nap folyamán a résztvevők megismerkednek a Drupal rendszerével kapcsolatos fontosabb elméleti tudnivalókkal, megtanulnak Drupalt és modulokat telepíteni, illetve megismerik az alapvető konfigurációs beállításokat is.

A budapesti rendezvényt a Cheppers csapata szervezi, a képzést tapasztalt Drupal fejlesztői tartják.

A jelentkezőknek csak laptopot kell magukkal hozniuk, az esemény előtt pedig időben megkapnak minden további információt.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: https://goo.gl/forms/cTY1DENkQROFTXKE3

Kérünk, hogy mindenképpen jelentkezz a fenti linken, mert maximum 25 főnek tudunk helyet biztosítani.

Helyszín: Cheppers iroda, 1137 Budapest Szent István krt. 22. 3/3 (60-as kapucsengő)
Térkép: https://goo.gl/maps/umvPYZEyyUm

Időpont: 
2019. február 9., szombat 10.00 - 17.00
Kategóriák: 

Hozzászólások

Balu Ertl képe

Segítőnek szeretnék menni, akkor is a fent linkelt Google Form-ot töltsem ki? Csak hogy ne csökkentsem a 25-ös kvótát feleslegesen.