árajánlat készítés

venis képe

Üdv.
Egy munklap kezelő oldalt hoztam létre a szervízünknek, ahol egy tartalomba bekérem a munkalap adatait. Ez tökéletesen működik, tudok a partnerre és eszközre is szűtrni. De egy valamit nem tudok megoldani, mégpedig hogy a tartalom beküldésekor egy javítási árajánlatot hozzon létre az oldal. Az árajánlat mezőit a munkalap tartalomtípusban adom meg. Próbálkoztam rules-ban viszont ott csak emailben tudom kiküldeni az árajánlatot ami félig meddig jó nekem nyomtatott formában kellene (vagy pdf-ben). Tehát kérdésem: milyen modullal tudnék pdf-et generálni tartalaom tpíus mezőiből? (Fillpdf-et megtaláltam de sajnos drága és havonta max 3-4 mukalap miatt nem szeretnék fizetni). Esetleg nincs rules-hoz egy olyan kiegészítő ahol egy olyan szövegmezőt hoz létre ahol hivatkozhatok mezőre? Vagy bármi más ötlet?
Előre is köszönöm és Boldog Új Évet Kívánok!

Drupal verzió: 
bcsaba képe

Rules-al generalj egy Arajanlat tartalmat majd az alabbi modulokkal kuld el a linkjet vagy jelenitsd meg
https://www.drupal.org/project/print
https://www.drupal.org/project/views_pdf

1
0
venis képe

Köszi ez jó ötlet kipróbálom.

0
0

Üdv.
Venczel István

"Csak a puffin ad neked erőt és mindent le bíró akaratot."

venis képe

Az a problémám hogy drupal 7-ben nincs a rules-ban olyan hogy új tartalamat tudjak létrehozni. Esetleg valami más ötlet?

0
0

Üdv.
Venczel István

"Csak a puffin ad neked erőt és mindent le bíró akaratot."

szantog képe

Úgy szerepel, hogy Új entitás létrehozása.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.