Szervezőtársakat keres a Drupalaton csapata!

zsofi.major képe

2017. augusztus 10 és 13 között már 7. alkalommal rendezzük meg a Drupalatont, a magyar Drupal közösség nemzetközi konferenciáját. Az elmúlt pár évben hatalmas változáson ment át a rendezvény: angol nyelven folynak a workshopok, elértük a 150 fős résztvevőszámot, és a nemzetközi közösségi életben is egyre többen ismerik a Drupalaton nevét.

Drupalaton

Ahhoz, hogy a rendezvényt a jövőben is ugyanolyan élménnyé tudjuk varázsolni a résztvevők számára, eljött az idő, hogy bővítsük a Drupalaton szervezőcsapatát. A csapat (az évről-évre segítkező önkénteseken kívül) jelenleg 3 főből áll (York, Resi és Zsófi), és bár több területen is részben le vagyunk fedve erőforrásilag, az alábbi konkrét feladatokra keresünk csapattagokat és szervezőtársakat:

  • Web és offline design: a jelenlegi weboldal kinézetének frissítése (későbbiekben akár teljes megújítása is), nyomdai anyagok frissítése az új évnek megfelelően
  • Website fejlesztés (site build, frontend és backend): a weboldal architekturális karbantartása és alkalmanként változtatása (jelenleg D7, tervezzük a D8-at a későbbiekben)
  • Marketing és kommunikáció: hírlevelek szerkesztése, Twitter és Facebook kommunikáció (aktív angol nyelvtudás szükséges!)
  • Operatív feladatok: részvétel a rendezvény operatív szervezésében, előkészítéstől a lebonyolításig

Olyan lelkes jelentkezőket keresünk tehát, akik a fent említett területek valamelyikére heti 2-3 órát tudnak szánni a rendezvényig (és néha pár héttel utána is).

Jelentkezésedet várjuk az [email protected] címen!

Természetesen a felmerülő esetleges kérdésekre is szívesen válaszolunk.

Bízunk benne, hogy a segítségeddel idén is sikeres Drupalaton rendezvényt tudunk megvalósítani.

Pintér Tamás - főszervező
Major Zsófi - szervező
Reisinger Gábor - szervező
Magyar Drupal Egyesület és a hazai Drupal közösség

Hozzászólások

resi képe

Nagyon várjuk a szervezőtársak jelentkezését. Akár az oldal megosztásával, népszerűsítésével is segíthetsz, bátran osszátok meg! :) Köszi!