Új tartalom értesítő

csikosz képe

Sziasztok!

Adott egy oldal amin több tartalom típus van. Egyes tartalom típusok views-ban vannak listázva amihez vezet egy link. Azt szeretném megoldani, hogy ha valaki feltölt egy új tartalmat egy adott tartalom típusban akkor megjelenjen a link mellett, hogy hány új tartalom van amit a userek látnak, viszont ha elolvassák az új számukra olvasatlan tartalmat akkor ez a szám csökkenjen vagy eltűnjön. Vagyis ha pl felvisznek 2 új hirdetést akkor megjelenik a link mellett a 2-es, viszont ha én ebből az egyik hirdetést elolvasom akkor ez a szám 1-esre, csökkenjen, ha mindkettőt elolvasom akkor 0-ra.

Szerintetek ezt, hogy lehetne megoldani?

Köszönöm előre a válaszokat!

Drupal verzió: 
Nagy Gusztáv képe

A Tracker modult ismered? Nem ugyanez, de hasonló. A Views modul le tudja cserélni, és akkor már tudod alakítani is a nézetet.

1
0

Nagy Gusztáv

csikosz képe

Ismerem a trackert, viszont 2 dolog van ami miatt nem jó, de lehet, hogy ismeret hiány miatt: 1. a tracker a teljes tartalmi listát hozza, 2. több views van amire rá kellene szabni.

Jelenlegi rendszert úgy kell elképzelni, hogy a sidebarban van több link amik hírek, hirdetések, dokumentumtár, telekocsi nézet listákra visznek. Ebből 2-t a hirdetés és a telekocsi tartalom típushoz tudnak a bejelentkezett userek is feltölteni tartalmat, többihez csak az admin. Ide a sidebarba a linkek mellé szeretném kiírni valahogy az új tartalmat akár úgy, hogy ÚJ mint a trackernél vagy még jobb lenne, hogy hány (nem kötelező), de csak ennél a két tartalom típusnál és csak a linkek mellett.

Csatolok egy képet a sidebar erről a részéről, itt a keres kinál résznél van pl 12 új tartalom. Erre a piros számozott részre keresek megoldást, hogy ez dinamikusan user függően változzon.

sidebar

0
0
szt képe

Lehet, hogy így is lehetne:
- Flag a userenkénti jelöléshez
- Rules az automatikus jelöléshez
És akkor még persze be kell állítani, hogy
- a user ne flaggelhessen,
- a Views meg megszámolja, hogy mennyi van még flaggeletlenül

0
0