Címlap modul készítése

Anonymous képe

Elolvastam az egyik cikket itt, az új címlap készítéséről. Odáig jutottam, hogy akkor töltsük fel tartalmakkal, vegyünk ötleteket a node.module-ból. Sajnos nem sikerült :-(. Melyik függvényt kellene használni, hogy bizonyos oldalakat lássak a címoldalon (tehát nem úgy sorban, ahogy a node modul hozza, hanem modjuk a node/120, node/123 ...stb.
Esetleg a node_view-ot kellene valahogy paraméterezni?

chx képe

Pontosan mit is szeretnél...? Több, teljes node-ot látni egy oldalon?

0
0
Anonymous képe

Hát, nagyjából olyat, mint most, mikor a címlapnak az alapértelmezett "node" van beállítva telepítés után, aztán a tartalmak felvitelénél be lehet állítani, hogy az adott oldal megjelenjen-e a címlapon.
Csak én azt szeretném, hogy ne attól függjön, mi jelenik meg, hogy mit jelöltem meg és mikor lett beküldve (mert most így van,nem?), hanem én szabhassam meg a megjelenő oldalak sorrendjét, illetve mi jelenjen meg. Végül is nem a teljes tartalomnak kellene megjelennie, hanem csak a bevezetőnek (bár ha a teljes írás megjelenne, az sem lenne tragédia).
Van erre valami modul esetleg? Hasonló kéne, mint a menü beállításánál, ahol meg lehet adni a súlyokat, meg hogy melyik menüben jelenik meg.

0
0
chx képe

taxonomy és weight modulokat ajánlok taxonomy/term/1234 oldalaid lesznek.

0
0