Felhasználók szerkesztésénél fehér halál

tiburi képe

Sziasztok,

szerintetek mitől lehet az, hogy ha root adminként azaz 1 userként, full jogosultságok mellett egyik oldalamon nem tudom a usereket szerkeszteni?

Alapesetben fehér képernyő jelenik meg az alábbi linken: http://honlapom.hu/user/1/edit

Az update.php-t lefuttattam, így nem az az eset van, mint amikor véletlenül töröltem magamat.

Nincs jogosultságom a szerkesztéshez?
De hogy nincs, ha tényleg nincs? Mi korlátoz, ha nem ez, vagy az... :) ?
Tud valaki segíteni?

Hálás köszönet!

szerkesztettem a címet - pp

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
nevergone képe

Szia!

A „fehér halál” szinte mindig 500-as hibakódú „Internal Server Error”-t jelent. Valószínűleg valamelyik PHP kódban olyan végzetes hiba van, ami megszakítja a PHP értelmező futását.
A szolgáltatódtól kellene PHP error_log-ot kérned, hogy kiderüljön, melyik fájl melyik sora okozza ezt a hibát.

Esetleg azt még érdemes lehet megpróbálnod, hogy letöltöd az oldaladhoz tartozó kódot a tárhelyedről, majd egy másik könyvtárba újra összeállítod az oldalt. (elvégre tudod, hogy milyen verziójú Drupal és modulok vannak az oldaladon). Majd valami programmal (talán a Total Commander is tud ilyent, nem ismerem) összehasonlítod a letöltött oldalad fájljait azzal, amit nulláról felépítettél.
Ui.: Hogy ne legyen gebasz, összehasonlítás előtt a letöltött oldaladból érdemes kitörölni a files könyvtárat és a settings.php-t, különben az összehasonlítás azokat is eltérésnek fogja jelezni.

1
0
tiburi képe

[08-Dec-2014 20:15:48 Europe/Madrid] PHP Fatal error: Cannot access empty property in /home/public_html/honlapom.hu/sites/all/modules/auto_opengraph/auto_opengraph.module on line 223
Ő a ludas.
Az Auto Opengraph. Remélem találok erre is megoldást, mert jó modul!
Köszi a segítséget meg az új szót: "fehér halál" :)

0
0
nevergone képe

Ilyenkor lenne jó tudni, hogy pontosan melyik verzióját használod a modulnak (info fájl segíthet), mi a Drupal és a PHP verziója (admin/reports/status).

A modulodnak ugyanis nincs stabil kiadása és a 223. sorban sem látok semmi különöset. Ha nem jutsz dűlőre, akkor elgondolkodnék valami alternatíván, mert a modulhoz 2012. február óta hozzá se nyúltak a fejlesztői.

1
0
szantog képe

Cseréld le a modult erre: https://www.drupal.org/project/metatag
Semmi értelme debugolni, ennyi idő alatt annyit változott az egész entity rendszer, hogy ilyen régi kódot csak szenvedés lenne továbbvinni.

1
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.