Regisztráció kikapcsolása

kalmarr képe

Sziasztok,

olyan kérdésem lenne, hogy hogy ki lehet-e kapcsolni a regisztrációt, esetleg valamilyen korlátozást tenni a belépésekre?

Üdv.

KALMI

Drupal verzió: 
nevergone képe

kalmarr képe

A legfontosabb az lenne, hogy ki tudjam kapcsolni a regisztrációt.

0
0
ipeto képe

Ha pl. az a cél, hogy regisztráció nélkül is tudjanak tartalmat létrehozni, azt a jogosultságoknál (admin/people/permissions Node csoport) tudod beállítani a látogató felhasználóknál. Mondjuk ennek az lesz a következménye, hogy kettő perc alatt teleszpemmelik az oldat.

0
0
kalmarr képe

Nem a regisztrációt véglegesen ki szeretném kapcsolni. A lényege kb az lenne, mint egy statikus weboldal, azaz én mint admin tudjak szerkeszteni esetleg, hozzá tudjak adni usert, de nem szeretném, hogy bárki a netről regisztrálni tudjon (szerkesszen bármit is). Ne legyen ennek felülete és lehetőség a regisztrációra.

0
0
segi képe

admin/config/people/accounts oldalon, hogy Ki tudjon regisztrálni az oldalon, és ott válaszd a Adminisztrátor csupán.

3
0

Drupal developer at Cheppers

nevergone képe

Egy jó tanács a végére: Ezt az információt már a témaindító kérdésedbe is beleírhattad volna, sokkal könnyebben meglett volna a megoldás.

Szóval legközelebb ne csak azt írd le tényszerűen, hogy mit szeretnél, hanem azt is, hogy miért.

5
-1
tamoca képe

Szia!
Az még hozzátartozik, hogy új felhasználót nem tud regisztrálni senki csak az adminisztrátor beállítása után, hogy a blokkoknál rejtsd el a
http://www.example.hu/hu/admin/structure/block bejelentkezés blokkot.Így nem is látszik a bejelentkezés lehetősége. Te a http://www.example.hu/user linken azonban be tudsz lépni majd.

2
-2

tamoca

Geva képe

a ../user linken bárki be tud jelentkezni, akinek aktív a fiókja, a blokknál is csak az aktív userek tudnak bejelentkezni és regelni nem lehet - a blokk megjelenítésétől függetlenül, ehhez nem kell elrejteni a blokkot

1
0
Nagy Gusztáv képe

Azért célszerű mégis elrejteni, mert ha szem előtt van, mindenki regisztrálni akar. De mivel nem tud, jönnek az e-mailek ezerrel.

Ha nem látszik a belépés lehetősége, a látogató tudomásul veszi, hogy itt nem kell/lehet regisztrálni.

0
0

Nagy Gusztáv