Hetedik Kecskeméti Drupal Használói Találkozó

James53 képe

Idén első alkalommal jan. 14-én 18:00-kor kerül megrendezésre a Kecskeméti Drupal Használói Találkozó.
Helyszín:
Kecskeméti Ifjúsági Otthon (KIO): KÖZ-tér
6000 Kecskemét, Kossuth tér 4.

Megközelítés:
A KÖZ-tér a belváros szívében van, főtértől 2 perc séta, vasút- és buszpályaudvartól 12 perc séta. Autóval érkezőknek információ, hogy Kecskemét belvárosában 18:00-tól a parkolás ingyenes. A térképen való megtekintéshez kérlek klikkelj ide!
A KÖZ-térbe rendhagyó módon az épület oldalsó bejáratán egy portán keresztül vezet az út. Aki elakadna, annak a 70-935-46-70-es számon tudunk real-time segítségnyújtást felajánlani. ;)

Program:
A tavaly decemberi újraformálódás után a helyi közösségi tagok egyöntetűen megszavazták, hogy havi rendszerességgel (tervek szerint minden hónap második keddjén) szeretnének összegyűlni.
A következő két alkalom fő témája a csapatmunka vállalati közegben, valamint ezt támogató modulok, eszközök és tapasztalatok egymásnak való bemutatása, megosztása.

Előadás:
Csécsy László 'Boobaa' - Csapatmunka#1: Features

Sok szeretettel várjuk azokat is, akik esetleg még csak tervezik, hogy megismerkednek a Drupallal. Wifi, projektor a helyszínen biztosított, így érdemes akár mobil munkakörnyezettel érkezni. :)
Külön jelentkezésre nincs szükség, de örömmel vesszük, ha egyenlőre a szokott módon a hozzászólások között jelzitek a részvételi szándékot. (Később, ha a résztvevők szükségét látják, a drupal.hu admincsoport javaslata szerint átállhatunk a meetup.com használatára)

Kecskeméti Drupal Találkozó

Időpont: 
2014. január 14., kedd 18.00

Hozzászólások

Nagy Gusztáv képe

Jövök :-)

Nagy Gusztáv

balazsgabi képe

Bajáról, illetve Baja-Kecskemét útvonalról jönne valaki, akkor van még szabad hely a kocsiban.

James53 képe

Esetleg rakd fel zivi.hu-ra
Nekem jópofa tapasztalataim vannak telekocsizásról :)

- Szabó Gábor -

"Előre minden élharcos, akinek a jelmondata az, hogy - amég élsz, alkoss"

Szotyi képe

+1

Péter

James53 képe

Kis változás... nem kell megrémülni, de úgy néz ki, hogy a pincehelység, ahol múltkor helyett kaptunk átementileg nem üzemel (csőtörés miatt picit elöntötte a víz :/ ), így az "Iparos teremben" kaptunk helyet.
Még magam se tudom hol van pontosan az épületen belül, de segítőkész portaszolgálat várja az érdeklődőket :) A jelszó: "Iparos terem"
Gyertek ;)

- Szabó Gábor -

"Előre minden élharcos, akinek a jelmondata az, hogy - amég élsz, alkoss"

James53 képe

Félig-meddig offtopic, de azért ide írom, mert van akiket csak itt érek el, és remélem követik a hozzászólásokat: sajnos a márciusi DUG elmarad...
Nem jött be fix előadás, a helynek is kissé problémás, illetve többen jelezték, h nem tudnak most jönni, ezért úgy gondoltam, hogy legyen a következő áprilisban, és addigra összeszedjük magunkat :)
Árulkodó jel, hogy esemény se lett most közzétéve. Köszi a megértést!
Szép napot!

- Szabó Gábor -

"Előre minden élharcos, akinek a jelmondata az, hogy - amég élsz, alkoss"

balazsgabi képe

kössz, hogy szóltál

akkor áprilisban