Nagyon lassú Mini Kalendárium

CsLaci képe

Sziasztok. Most írok először.

Belefutottam egy olyan problémába amit egyelőre nem tudok megoldani. Nagyon örülnék egy kis segítségnek... A keresőben nem találtam erről szóló bejegyzést és emiatt arra tudok gondolni, hogy biztos én nem látom a fától az erdőt.

Van egy működőképes mini-kalendáriumom ami nagyon lassan töltődik be és emiatt az oldal betöltődési ideje elfogadhatatlanul nagy. Amúgy ez egy Műsornaptár.

Az a helyzet, hogy minden nap van kb. 40 műsor típusú tartalom. A mini-kalendárium block megjelenít 31 ilyen napot. És az a probléma, hogy, habár egy kis naptár block látszik csak 31 db. hivatkozással, mégis betölt kb. 31x40 db. tartalom címét és dátumát. Ez a több mint 1200as lista betöltődése 14mp ami elfogadhatatlan. Ez a lista a Calendar Entities-ből töltődhet be amit nem tudok szerkeszteni ...

Ha lenne vmi ötletetek nagyon hálás lennék, mert már 3 napja keresem a megoldást és semmi ...

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
CsLaci képe

Találtam egy megoldást: észrevettem, hogy van egy műsor ami minden nap szerepel a listában és kiszűrtem, hogy csak azt a nevű műsort listázza.

Nem tudom mennyire szakszerű megoldás ez, szerintem nem annyira, de én annak örülök, hogy most elfogadható az oldal betöltési sebessége.

Szép napot mindenkinek

0
0