Milyen nap van ma?

alan képe

Hogyan tudom feltetelkent rulesbe megadni, hogy milyen nap van ma?
Addig eljutottam, hogy kivalasztom a felteteleknel azt, hogy adatok osszehasonlitasa, majd egyik adat lesz a "site:current-date" majd kivalasztom azt hogy "egyenlo" majd erteknek beirom, hogy "Sunday" - el is fogadja, csak az a baj, hogy hiaba teljesul a feltetel, vagyis hiaba van ma vasarnap, megsem ok valami - tehat a kerdesem az lenne, hogy hogyan lehet rules alatt feltetelkent megadni, hogy "ha ma vasarnap van?"

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szantog képe

Talán kell hozzá az entity token modul, hogy szétkapja a dátumot, de azzal együtt elvileg ő lesz az: [current-date:custom:N] ez egytől hétig adja vissza a számmal.

1
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

alan képe

Az entity token fel van telepitve, de csak nincsenek parameterei a datumnak a rulesben :(

0
0
alan képe

helyesbitek, mukodik ez, de csak ha ki akarom iratni a datumot a kepernyore, ha feltetel megadasakor akarom megadni, vagyis le kell ellenorizni, hogy ma vasarnap van-e, akkor nem engedi ezt a formatumot :(

A kerdes tovabbra is adott: hogyan tudom leellenorizni rules alatt, hogy ma pl vasarnap van-e?

Bizonyos tartalmakat elore magadott napokon bizonyos orakban jelenithetek csak meg, ugyhogy fel kellene bontani a site current-date -t, hogy tudjam belole olvasni kulon a napot es kulon az orat, van valakinek tapasztalata ebben?

0
0
aboros képe

rules scheduler leírás itt van. hétfővel csinálja, de remélem azért hasznos:
http://drupal.org/node/520016

1
0

-
clear: both;