Weboldal készités, szerkesztés...

viktor1230 képe

Ha valaki szeretne egy weboldalt vagy már van de át kellene szerkeszteni az elképzelések szerint olcsón akkor irjon nekem! email: [email protected]

uborka képe

Kedves munkavállaló kolléga! Ismered azt a mondást, hogy "olcsó húsnak híg a leve"? Az ilyen munkával te sem jársz jól és a megbízód sem. És a drupal közösség sem (gondolom én) mert ha rosszul végződik akkor könnyen a drupal-on csattan az ostor...

Inkább vállalj be 1-2 munkát ingyen és legyen referenciád, hogy később ne kelljen "olcsón" dolgoznod....

6
-1
viktor1230 képe

Szia.. Már csináltam nem is 1 ingyen oldalt és tudok is felmutatni pár weboldalt.. witmet.hu, leghelyesebb.com , lajkolj.net78.net,nail-artists-magyarorszag.hu/ és még ezen kivül van egy pár.. persze ezek a weboldalak nem ingyen voltak de valamelyik saját..

0
-4
lazar képe

Nem akarok rosszmájú lenni, de azt hiszem nem jó helyen kopogtatsz. Végignéztem az oldalaid, e fórum tagjainak 95 százaléka kapásból megcsinálja bármelyiket két órai munkával.

Nem minősítenék, de rosszul indítottad a topikot. A helyedben olyasmit írnék, hogy: "ez és ez vagyok, ez idő óta drupalozom, ilyenek a referenciáim. Akit érdekel hasonló munka itt és itt elér."

Szakmai fórumon a szakmába vágó olcsó munkát ígérni nem a legjobb megoldás.

Ez csak egy őszinte vélemény és semmi rosszindulat...

14
-2
viktor1230 képe

Rendben elnézést a hibáért.. Akkor ha valaki olvasná ezt a fórumot akkor ilyen weboldalakat kérhetnek tőlem (ami feljebb olvasható)... És az olcsó fogalmán nem azt akartam kifejezni hogy rossz oldalt csinálok mert azt mondjátok "Olcsó húsnak hig a leve" de most őszintén mondjátok meg.. szerintetek valaki irna nekem úgy hogy azt irtam volna a fórumra hogy: weboldalt készithetek drágáért :D mert a mostani világban inkább másra költik az emberek a sok pénz mit egy weboldalra (kivétel cégek de arra kicsi az esély hogy lássa ezt a fórumot) és innen jött a fogalom hogy olcsón csinálok.. de az olcsó sem azt jelenti hogy 10ft-ért... Remélem meg tudjátok érteni...

2
-5
pp képe

Akkor, ha jól értem ez egy átverős hirdetés, hisz nem olcsón dolgozol, csak azért irtad ezt, hogy megkeressenek, igaz?

pp

3
-1
viktor1230 képe

Hát ilyen cégek akik 100 ezer forintélt csinálnak weboldalakat ahhoz ez nagyon is olcsónak számit...

0
-2
vajdasági képe

Nek akarlak sem kioktatni sem elvenni a kedved semmitol, de szerintem is rossz a hozzaallasod.

Most enis megneztem az oldalaid, nem akarlak megserteni de nem egy valami nagy durranasok es hogy konkretan arat is irjak a nagy cegektol eltekintve en ilyen oldalakt mint amiket irtal ugy kb. hasrautes alapon 50EUR ert csinalank meg de meg talan annyit is szegyelnek kerni ertuk (Nem reklam, meg maganuzenetben se keresen meg senki ezzel kapcsolatban) Ugyhogy ha jol szamolok az ugy kb 15k -20k HUF azert az messze van a 100k HUF -tol es gondolom masok sem csinalnak sokkal dragabbert tolem. Ha megnezukk az oldalakt eleg egyszeru smink. Felepites sem bonyolult. Nagyreszuk szinte oszekattinthato. Habar a kormosnek tetszik a kinezete de ott meg engem irto zavar hogy sok menupontban a tartalom nincs felvive, mintha meg keszen sem lenne az egesz ... Meg mintha 2 kulonbozo smink lenne benne ... Szoval en meg dolgoznek rajta ha referenciakent is emliteni akarnam... Persze megertem en hogy te elkeszitetted es lehet hogy a tulajnak kell a tartalmat felvinni, es az az o mulasztasa da akkor is rosszul fest. Tudom volt nekem is olyan ugyfelem hogy nekem kelett megirnom meg a zenekar repertuarjat sot meg rovid par mondatot is roluk. Mindosze egy halom kepet sikerult kicsikarnom toluk... es nem villogok azzal az oldallal referenciakent, mert szerintem nem ut meg egy szintet hogy erdemes legyen emliteni...Pedig olcsoert is csinaltam nagon...

En mint egyik-masik elottem iro is irta inkabb az iranyban gondolkoznak el hogy az amit referenciakent emlitek az legyen egyreszt kesz vagy kesznek latszodjon, erjen el egy minimum atlagot olyan teruleten amelyikre celzom meg. Na ezt kacifantosan foglamaztam. Azt akarommondani hogy ceges veboldalak kozott nekem irto zavaro egy lajkoljunk mar valamit oldal az olyan komolytalan aki picit is ert hozza egybol rajon hogy csak egy akarmi kelett ahol reklamokat lehet felrakni. Na most ha te webfejlesztes ianyban nezelodsz akkor egy ilyen oldal nekem valahogy kilog onnan. Gondolom nem hoz jelentos penzt, masreszt meg egy eleg atlagos. Az idojaras is eleg keves a hozzaadott ertek, egyszeru smink, egyszeru mongyuk atlagos minden.

Masreszt rosszul celoztad meg a celkozonseget. Mint irtak is itt szinte mindenki kapasbol megcsinalja ezeket. Vagyis itt foleg kinalat van. Itt vagy ingyen segitsegre van igeny (forum, tudszbazis, stb.) vagy olyasmire ami mongyuk ugy hogy az alapokon vagy az atlagnal bolnyolultabb nehezebb.

3
-2
aboros képe

nézd csak itt egy potenciális ügyfél.

te várjál, most nézem, hogy az ügyfél akit linkelek meg pont a te referenciádhoz keres profi sminket? na öcsém, ez epic. :) tök baró referenciák, amint lesz meló hívlak!

16
-2

-
clear: both;

viktor1230 képe

csak szólni akarok hogy közös oldal :D

de inkább nem szólok többet.. gondoljatok azt amit akartok.....

kérlek töröljétek ezt a fórumtémát.. thx

0
-2
szantog képe

vadász vadász..

4
-1

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

gyogyika képe

Egyik weboldal sem érvényes a validator.w3.org szerint.
Legalább a nyitó oldal legyen szabványos. :)

3
-5
viktor1230 képe

mutass egy oldalt ami igen a drupal oldalakot kivéve.. még a facebook is hibás...

3
-2
nevergone képe

Szerintem ezt a témát itt hagyjuk is abba.
A témaindító felajánlotta a segítségét Drupal alapú oldalak elkészítésében, majd később kiderült, hogy eme szakterületen ő maga szorul némi segítségre és ismeretének bővítésére.
A témaindítónak azt javaslom, hogy alaposan bővítse HTML + PHP + MySQL + CSS tudását, és akkor a közeljövőben már sokkal komolyabb, látványosabb és használhatóbb oldalak elkészítésére lesz képes. Illetve hasznos tanács még, hogy érdemes több ingyenes oldalt és sminket elkészíteni, megfigyelni mások megoldásait, elég sokat tanulhat belőle az ember.
Nem kell nagyon megerőltetnem magam, hogy akár gyogyika oldalai között is találjak OMG szintűt, mert a W3C validáció azért nem minden. Sőt, bizonyára az én oldalaim között is akadnak ilyenek.

Egyelőre a fórumtémát nem zárom le, viszont a trollkodás legkisebb gyanúja esetén ez lesz a sorsa.

Ui: Egy dinamikusan generált rendszerben elég nehéz megőrizni a validitást, ha több tartami felelős is van. Elég, ha csak egy valaki nem tölti ki a képhez tartozó ALT tag-et…

6
-1
viktor1230 képe

Én is igy gondolom... Köszönöm a tippet és a megértést..

0
-2