D7.9 - Simplemenu hiba

nagytamas képe

Üdv!

D7.9; Simplemenu problémám lenne...

SimpleMenu engedélyezés után tökéletesen működik.
De mivel jó lenne több menüpontot beletenni, engedélyeztem a
"SimpleMenu Multi-Menu support" részt a moduloknál.

Na innentől nem menti amit beállítok (Select one or more menus to show each one of them (use Ctrl or Shift to select multiple entries.) Please, avoid selecting a parent and a child from the same menu), hanem marad ami multisupport nélkül lett beállítva. Kikapcsolva a multisupportot, újra állítható. Ja igen, multisupport engedélyezésekor még hibaüzenet is van:

Notice: Undefined index: menu_item_link simplemenu_inactive_parents_theme_registry_alter() függvényben (C:\wamp\www\drupal\sites\all\modules\simplemenu\simplemenu_inactive_parents.module 29 sor).

Fogalmam nincs mi baja lehet; sosem szoktam hibaüzeneteket kapni.
Köszi előre is a segítséget.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
nagytamas képe

Kicsit állítgattam, most már ilyen is van:

Notice: Undefined index: menu_item_link simplemenu_multi_menu_theme_registry_alter() függvényben (C:\wamp\www\drupal\sites\all\modules\simplemenu\simplemenu_multi_menu.module 55 sor).

Egyre jobb...

0
0
asrob képe

először is ahogy látom a simplemenu D7 alatt még csak fejlesztői verzióban létezik. http://drupal.org/project/simplemenu
Ezért nem is olyan meglepő hogy hibaüzeneteket kapsz, a hibára rákeresve a drupal.org-on más is belefutott hasonlóba, http://drupal.org/node/1048720

Személy szerint nem igazán látok a problémádra megoldást a d.o-n.

0
0

--
Borsa Péter
https://peterborsa.eu