hír tartalom típus megjelenés átalakítása

danart képe

Üdv Mindenkinek!

Azt szeretném megvalósítani, hogy a hír tartalom típus teljes megjelenésekor (node/nid) ne jelenjenek meg a hozzászólások.
Modulból hozzáadtam a node-hoz egy hivatkozást a hozzászólások számával, ami a node/nid#comment-re mutat.
A cél az lenne, hogy a node/nid#comment oldalon a tartalom címe, bevezetője valamit a hozzászólások jelenjenek meg, tehát itt a teljes hozzászólás rész kellene, hogy megjelenjen.

A végcél, hogy megjelenjen a hír, egy linkel (hozzászólások(n)), erre tovább lépve megjelenjenek a hozzászólások a hír minimális tartalmával.

Amit próbáltam:
- nézet előállítása: nem tudtam rávenni, hogy az általam argumentumként beállított útvonal alapján az én nézetemet töltse be, ne az alap megjelenést
- modul: nem találtam semmilyen hook_-ot, _alter-t amivel szabályozni tudtam volna a hozzászólások (comment-wrapper.tpl.php) megjelenését.
- comment-wrapper.tpl.php: nem tudom url alapján beállítani, hogy mi jelenjen meg, mert a #comment-sehogy sem látszik a $node -> path tulajsonságan, ill. semmilyen más url lekérdező függvény visszatérésében. Tehát úgy tűnik url alapján nem tudom megoldani a szétválasztást.

Tudnátok segíteni, hogy merre keressem a megoldást?

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv.:
Dani

Drupal verzió: 
szantog képe

A comment-wrapper.tpl.php köré egy az egyben pakolsz egy feltételt

if (isset($_GET['comments'])) {
// eredeti comment wrapper
}

és utána az http://oldalam/alnevem?comments linkkel tudod előszedni a kommenteket, ha simán a node oldalon van, nincsenek kommentek
5
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

danart képe

Köszönöm a segítséget - csak ennyi... ebbe nagyon belegyalogoltam. Azt csinálja amit szerettem volna. Pörgetek egyet a lámerszámlálón. :/

0
0
Illyés Edit képe

danart képe

Nem ismertem ezt a modult, megnézem melyik megoldás passzol a legjobban az elképzelésekhez.

Frissítés: Ha jól látom aboros felkarolta a témát, tervezetten 3 megoldást is bemutat. http://drupal.hu/node/14639. Köszi a segítséget!

0
0