weboldalból -> smink

porci84 képe

Sziasztok!

Új vagyok itt, és segítségre lenne szükségem. Egy weboldalkészítő cégnél dolgozom (még próbaidőn vagyok) és az volt a feladatom, hogy készítsek el egy weboldalt, pontosabban csak a címlapját, amit eredetileg psd-ben szerkesztettek meg. Meg is csináltam, kizárólag HTML-t és CSS-t használtam, lett 3 css, 8 kép és 1 html kiterjesztésű fájlom. A Drupallal még csak most ismerkedem, egyelőre a felépítését tanulmányozom és a dokumentációkat olvasom. Sikerült is új sminket hozzáadnom, amit a http://drupal.org/project/Themes-ről töltöttem le.

Azt a feladatot kaptam, hogy ezt a weboldalt, amit létrehoztam, implementáljam? / illesszem bele / konvertáljam a sminkek közé. Nem tudom hogyan kezdjek neki... :( Mivel ennyire még nem ismerem a Drupalt... :(

Ha valaki le tudná írni (pontokba szedni) a lépéseit, esetleg olyan linket küldene, ahol ezt leírják v. oktatóvideó formában megmutatják, azt nagyon megköszönném! :)

Kérem segítsen valak i!!

Üdv.:
Gábor

Drupal verzió: 
Fórum: 
fox mulder képe

Legalábbis nekem nem volna az, remélem nem szoros a határidő:) A 'html to drupal theme' google keresést javaslom. Egy találat: http://www.drupaltherapy.com/node/52
Mindenesetre általában nemigen van értelme a "mondjátokelgyorsannemkellhogyértsem" szisztémának, előbb kéne egy kicsit ismerkedni a Drupallal (de gondolom, ez nem rajtad múlik). Ha hosszabb távon is számíthatsz ilyen feladatokra, akkor szerintem ismerkedj meg a Zen sminkkel, totálisan testreszabható (és győzd meg a megbízódat, hogy érdemes időt fektetnetek a tanulásba).

0
0

Fox Mulder

szantog képe

Ha a css-sel nincs gond, akkor http://drupaltippek.blog.hu/2009/11/27/zen_6_1_smink_keszitese_smink_mod... -ből elindulhatsz. Utána semmi más dolgod nincs, csak átírni a css-edben az általad használt osztályokat a zen által használtra.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.