Wysiwyg használata

hektorbox képe

Sziasztok.
Wysiwyg editor van telepítve mint ügyfél oldali szerkesztő.
Amikor beküldök egy oldalt tartalomnak, akkor megformázom az editorral a szövegemet (bekezdések, sor kihagyás stb... ) és amikor elmentem ezek mind eltűnnek és összezsúfolja aszöveget. Ezt mi okozhatja, és mi a megoldás? Előre is köszönöm a válaszokat!

hektorbox képe

Az kimaradt hogy a Wysiwyg-en belül TinyMCE 3.3.

0
0
Balogh Zoltán képe

Alapértelmezés szerint a szűrt HTML beviteli forma elég kevés HTML elemet enged át. Például a p tag-et sem. Engedélyezd a szükségeseket. Némileg kapcsolódik, bár az fckeditor, de a lényeg ua.

0
0
hektorbox képe

Köszönöm, a linkelt oldal segítségével sikerült megcsinálni!

0
0
hektorbox képe

A leírás alapján kibővítettem azoknak a html elemeknek a listáját, amiket átenged a szűrő. De pl a középre igazítás, még így sem működik. És a betűméretet is hiába állítom. Ott akkor működik, de ha elmentem már nem. Valami ötlet?Üdv

0
0
Jenő képe

Szerintem itt megtalálhatod a megoldást. A konkrét példa másról szól, mint amit te írtál, de a probléma gyökere ugyan az.
http://boj.hu/node/23

0
0
Balogh Zoltán képe

Ezek a Wysiwyg szerkesztők ugye 3rd party szoftverek, melyek önmagukban is megélnek. Némely dolgot közvetlenül egy adott tag (pl. p) style attributumában szeretnének kivitelezni. No, az meg nem Drupal kompatible. Üdv

0
0
hektorbox képe

Köszönöm a válaszokat!

0
0