TVN.hu telepítés

Schmile képe

Az lenne a problémám, hogy a TVN ingyenes tárhelyre való telepítés után a következő hibaüzenetet kapom:

Fatal error: Allowed memory size of 3145728 bytes exhausted (tried to allocate 46080 bytes) in /home/www/htdocs/daywalker/slm/themes/engines/xtemplate/xtemplate.engine on line 185

Mi okozhatja ezt?

chx képe

... a Drupal szeret memóriát enni. Én fejlesztés közben már kaptam olyan üzenetet, hogy felzabálta a 8M-t is amit defaultból enged a PHP. A admin/modules oldalon ahol minden szöszt include-ol, az isten minden ramját képes felenni, ha rendes mennyiségű cuccost már letöltött az ember. Ha jól tudom, Goba méricskélt a 4.4 idején és az alaptelepítésből olyan hat mega körüli számokra emlékszem.

Konklúzió: a) költöztesd máshová a weblapod b) ki kell egészítsem Goba cikkét az ingyenes webszolgáltatókról, hogy a tvn, az reménytelen.

0
0
Hojtsy Gábor képe

Leírtam az ingyenes szolgáltatós részhez.

0
0
Schmile képe

Tegnap megpróbáltam a 4.6.1-es Drupalt telepíteni, hátha ez (szemben a 4.5-tel) működni fog TVN-en... A gond ott kezdődik, hogy az ini_set() függvény (is) le van tiltva az ingyenes tárhelyen (fizetősön persze nincs), szóval a Drupal 4.6 sem működik.
Érdekes egyébként, hogy a (4.5-nél tapasztalt) memóriaprobléma megszűnt, tehát az oldal megjelenik, csak fölötte egy csomó hibaüzenet van (mind az ini_set()-tel kapcsolatos)...

0
0
vizicsiga képe

szia, az atw-n biztosan működik a drupal.. uw-ra sehogy nem tudtam feltenni (lehet, h nem vagyok elég kitartó, bár, nem hinném..:-)))..

Szóval, ha mindenképpen ingyenes, akkor atw.. Szerintem..

Üdv: vicsi

0
0

juti