„languages” célkönyvtár nincs megfelelően beállítva.

kultjanos képe

(Eredeti cím: „languages/hu_8582a244f490b74610256ab428690e24.js” célkönyvtár nincs megfelelően beállítva.)

kedves Forum tagok!
Az alabbi hiajelzest kaptam az install utan.
nem tudoim mit es hogyan kellene valtoztani...ilyen language konyvtarat egyelore nem is talalok a konyvtarszerkezetben...
k0sz a segitseget,
K.Janos

/tmp/file5CjELZ” nem menthető el, mert „languages/hu_8582a244f490b74610256ab428690e24.js” célkönyvtár nincs megfelelően beállítva.
•„/tmp/fileIIVw8P” nem menthető el, mert „languages/hu_8582a244f490b74610256ab428690e24.js” célkönyvtár nincs megfelelően beállítva.

Szerk: A téma címét rövidebbre vettem, ugyanis a túl hosszú fájlnév miatt "szétnyomta" a trackert.

Drupal verzió: 
Bálint képe

Talán ez segíthet.

0
0
kultjanos képe

kedves Balint,
nagyon koszonom hogy segitesz...
megneztem amit irsz, de bocs aha erthetetlen vagyok.. azt irod " valamiért a files mappában nem volt languages mappa. " milyen files mappa?? ez hol van? nem latom a konyvtarak kozott a file mappat....de az is lehet hogy valami spec explorer beallitas miatt nem latom...
kosz
janos

0
0
csg képe

Ha nem létezik, hozd létre.

0
0

--
Csonka Gergely
http://cheppers.com

Laza képe

Azt is nézd meg, hogy az ideiglenes könyvtárad megfelelően van-e beállítva. Nálam nemrég ez okozta ezt a hibaüzenetet.

0
0
kultjanos képe

Kedves Forumtagok,
tekintettel arra, hogy nincs igazan időm továbbhaladni az installáció utáni hibakigyomlással plusz kéne inkább egy frissítést is csinálni mert megjelent egy figyelmeztetés ...szeretnék közremüködő segítséget kérni a fenti feladatok elvégzéséhez (azaz hiányzo kényvtarak, biztsonsagi beallitasok, hibaőzenetek eltőntetése, frissítés). igazábol szeretném valamelyikőtöket megkérni, hogy végezze el ezeket a feladatokat, mert nincs tovább kutakodni és kisérletezni. természetesen szivesen kompenzálom valahogy a segítséget.
a link http://www.palocsa.hu/drupal/ latszik hogy csak egy install utani allapot meg szinte semmi sem tortent.

Most itt nem adnek meg szemeyles elerhetoseget, de pl az iwiwen megtalaltok. Kösz elore is'!!
Kult janos

0
0
wolf86 képe

Sziasztok!

Sajnos nálam is jelentkezett a fent említett hiba.

* „/tmp/fileYsyZVE” nem menthető el, mert „sites/default/files/languages/hu_3f3f31c9a93bb3ad4d6c603adc994958.js” célkönyvtár nincs megfelelően beállítva.
* „/tmp/file8hbYG9” nem menthető el, mert „sites/default/files/languages/hu_3f3f31c9a93bb3ad4d6c603adc994958.js” célkönyvtár nincs megfelelően beállítva.

Egy drupal volt telepítve a szerverre, majd törlésre került. Valami oknál fogva egy két könyvtárat nem lehetett sehogy sem törölni és a jogosultságokat sem tudtam átállítani. Majd ezután az új drupal lett feltelepítve. Minden tökéletesen működik, csak ezt a hibaüzenetet látom mindig, ami problémákat okoz képek feltöltésénél például.

A languages mappa jogosultsága most 775 és az istennek sem akarja átállítani 777-re. Total Commanderben azt az üzenetet kapom, hogy Nem cserélhető a távoli fájl attribútuma. Ez miért van? Másik drupalos oldalamon 775-ön van a languages mappa és vígan megy minden.

A tárhely ahol az oldal van rendelkezik Cpanel felülettel. Ott is próbáltam átállítani, de semmi...

FileOp Failure on: /home/nefer/public_html/sites/default/files/languages: Operation not permitted

Olvastam, hogy törölni kell, meg újból létrehozni, de hiába adom ki a törlés parancsot, mert lefut, úgy csinál mintha törölné, de nem törli....

Van valakinek valami ötlete?

0
0
pp képe

a mágikus számokkal nem tudunk mit kezdeni, ha nem tudjuk, hogy ki a tulajdonos, ki a tulajdonosi csoport és a tulajdonos és a tulajdonosi csoport milyen viszonyban vannak.

Normálisan beállított webszervernél az ftp-user és a webszervert futtató www-data júzer egy csoportban vannak ilyenkor a 775 elég. Ha ez nem így van akkor kell a 777 amit a szolgáltatódtól tudsz megkérni abban az esetben, ha nem engedélyezett a számodra a jogosultság szerkesztése.

pp

0
0