katalógus féleség építése

WinstonTaylor képe

Hi.

Én egy olyan modult keresek amivel adatlapokat lehet készíteni. Nem kereskedelmi célból.
Olyan adatlapot ahol van pölö egy szoftver és van róla leírás, teszt, linkek, letölthető fájlok.
Valami ilyesmi adatlap felépítés: http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.2054
Persze keresővel együtt ahol az összes adatlap megtalálható. Valami ilyesmi:
http://nds.hkorz.com/rom.html
Ezeket melyik modullal tudnám megcsinálni?

Hát igazából Joomla-nál a Jreviews-szal meg lehetett volna oldani de az ugye fizetős. Ezért választottam a Drupalt. Remélem itt van ingyenes modul hozzá :D Kerestem itt a fórumon modult de nem találtam olyat ami nekem kéne.

Még 2 gyors kérdés:

Vannak ugye a szótárak. Amit ott kiválasztok azt hol lehet látni? Pölö, hogy Drupal 6.x

A modulok fordítása, hogy működik? Mármint ha letöltök a drupal.org oldalról modult, felrakom és, hogy lesz magyar? :P Valahonnan le kell tölteni fordítást hozzá, vagy automatikusan magyar lesz ha van hozzá fordítás?

Drupal verzió: 
sgabe képe

Az egyedi tartalom típusokhoz CCK, a megjelenítésükhöz Views.

Az első gyors kérdésedet nem értettem... A másodikat illetően, ha a modulnak van fordítása automatikusan magyarul szól majd hozzád.

Ajánlom figyelmedbe a beküldési irányelveket. Ne kérdezz sok általánosságot, nekünk egyszerűbb és az utókor számára is hasznosabb, ha inkább sok konkrét kérdésre keresed a választ.

0
0
WinstonTaylor képe

Az a baj, hogy a CCK-n belül sok modul van és nem tudom melyik lenne jó :P

0
0
sgabe képe

Az a sok modul biztosítja az egyéni mezők egyes típusait, mint pl. egy- vagy többsoros szöveg, kép, e-mail, dátum, link stb. Tedd fel őket, próbáld ki és rájössz.

0
0
dj képe

de a CCK + views igazából csak a megjelenést segíti. Ha akarok egy kereső formot azt külön el kell készíteni és azt a view lekérdezésbe attribútumokon keresztül megadni. Az elmélet szép, talán jó is, de hogy varázsolom elő a formon megadott értékeket a view-nak?

Üdv!
Dudás József

0
0

Üdv!
Dudás József

aboros képe

vagy én értek félre valamit?
(exposed filter)

ráadásul a 2 -es views úgy csinálja, ha kéred, hogy a nézet fefedett szűrőinek létrehoz egy blokkot amit oda teszel ahova akarsz és akkor jelenik meg, mikor kell. penge.

0
0

-
clear: both;

dj képe

azért tettem itt szóvá :)

De még szerencse, hogy így tettem, mert már beleástam magam a form API-ba ( mondjuk ez nem akkora baj ) és már formot is csináltam modulba, de túl fáradt voltam hozzá, hogy kitaláljam, hogy hogy jutok a mezők adataihoz. Ha hazamegyek megnézem ezt a felfedett szűrőt. Most, hogy írod valami emlékkép felrémlett, hogy találkoztam ilyennel, de nem tudtam összekapcsolni az érdekeset a hasznossal. Hiába, nehéz a kezdő amatőrök élete :))

Kösz!
Dudás József

0
0

Üdv!
Dudás József

dj képe

itt folytatom: http://drupal.hu/forum/vews2-exposed-filter

Üdv!
Dudás József

0
0

Üdv!
Dudás József

aboros képe

Pölö, hogy Drupal 6.x

ez pölö itt

nagy általánosságban ott jelenik meg, ahol azt a smink megjeleníti. arra való, hogy ha rákattintasz, megmutat minden olyat, ami "Drupal 6.x" vagy ami mondjuk pölö tistutyafüle.

0
0

-
clear: both;