Rewrite+suse9.3

Anonymous képe

Sziasztok!
Suse 9.3 helyi gépre próbálom feltenni egy netes portál tartalmát, amit én szerkesztek. Itthon kívánnám fejlesztgetni, változtatni a css-en, stb... Beállítottam, hogy az apache használja a mod_rewrite modult, egy phpinfo() függvényből úgy veszem észre, hogy be is tölti, viszont a drupal viselkedése alapján meg nem használja: a localhost/node 404-es hibát jelez, a localhost/?q=node pedig jól megy. Mi lehet a gond? Természetesen egyéb címeknél is így van, tehát a bal oldali blokkban lévő, taxonomy menü is így megy: localhost/taxonomy12 (valami hasonló) 404-es hiba, localhost/?q=taxonomy12 jó. Mi lehet a gond?

Schmile képe

Az Drupal adminisztrációs oldalán engedélyezve van a rövid webcímek használata?

0
0
Anonymous képe

Az eredeti adatbázisban engedélyezve volt, sőt a localhostos mysql adatbázisban a system táblát webminnel megnéztem, ott is engedélyezve van.
Az adminisztrációs táblát viszont most ugye nem tudom megnézni, mert bejön a főoldal, aztán tovább semmi, mindenhol 404 hibát ad.

0
0
csonti képe

Egyébként a rövid webcímek engedélyezésén kívül (settings, clean urls) érdemes betenni az apache konfigba, hogyAllowOverride All

0
0