Brilliant Gallery - CPU 100%-on :o(

chrispooh képe

Sziasztok,

van valakinek tapasztalata a Brilliant Gallery-vel?
Nagyszerű kis modul, csak egyetlen gond van vele. Amíg tölti be a thumbnaileket, iszonyúan eszi a procit. Van benne egy mysql és egy file cache, amit be lehet kapcsolni, de csak annyit érek el vele, hogy a thumbnaileket gyorsan betölti, viszont még utána is 100%on a CPU jópár másodpercig. A Drupal verzióm 5.6, azaz már 5.7 :o))) A BG verziója 5.x-2.17

csonti képe

Ez így van. Nem ajánlom a Brilliant Gallery -t, én is dobom, ahogy tudom, pedig nem lenne rossz amúgy. Csak hát, még szerveren is meg tud enni 40-50% procit.. :(
Javaslat: swf tools modulból pl. a simpleviewert használni, de a doksiját előtte gondosan megsasolni.

dhost.hu admin

0
0
chrispooh képe

Hali Csonti,

nekem a Brilliant Gallery azért jött be, mert a tömeges képfeltöltést máshogy nem tudtam megoldani, ennek meg csak berakom a könyvtárba és beszívja magától. Továbbá nagyon könnyen megoldható, hogy berátnsak kis galériákat a tartalomba.
Ezelőtt CCK+Views+ImageField párosítást használtam, de sehogy nem tudtam megoldani a tömeges képfeltöltést. Száz környéki galériám van, és minden galériában legalább 50-500 db kép. Ha esetleg van ötleted erre, nagyon szívesen veszem.
Köszi - Krisz

0
0
Nagy Gusztáv képe

Image Import és Image Gallery al-moduljai.

Off: Van valakinek ötlete, hogy lehet azt korrekten megnevezni, amikor 1 modult telepítek, és erre 4-5 különböző modul kapcsolható ki-be? Esetleg Image modulcsalád? De az meg arra utal, hogy több modult kell letölteni.
Ötlet?

0
0

Nagy Gusztáv

gyuri2012 képe

Image modul telepítése...
Telepítés (felmásolás, ilyesmik) után Részekre bontva kapcsolható be a rendszerben.... vagy részei külön tehetőek aktívvá.

0
0