mbox to (taxonomy && views) || blog?

mezitlab képe

Koszonet Illyés Editnek a Kezikonyvben kozolt tartalomszervezesi megoldasokert! Sokat segitett eligazodnom, most megis meg vagyok love!
Alapvetoen ott a problema, hogy nem tudom melyik modul a jobaratom a feladatban, amit szeretnek megvalositani. Az is lehet, hogy hulyeseg amit szeretnek. Kivancsi vagyok a velemenyetekre es megkoszonom, ha segititek tisztaba rakni a kerdest!

A baratom 5 eve inditott egy levelezolistat. Itt ertekes gondolatokat, bolcsessegeket, torteneteket, idezeteket osztunk meg egymassal. Az evek soran ujabb tagok csatlakoztak a listahoz, akik nem tudjak az archivumot olvasni, mivel sajna az sokszor valoban olvashatatlan a sokfele kodlap es a csatolmanykent erkezo, kodolt tartalmak miatt.
Ezert gondoltam arra, hogy megkonnyitem a dolguk es keszitek egy weboldalt, ami az mbox-bol kiparse-olja a leveleket, atkonvertalja oket egysegesen utf8-ra, majd kipakolgatja a weboldalra, ahol ok regisztralt felhasznalok. A gondolatokat barki olvashatna, aki ellatogat az oldalra, de velemenyt csak az irhat ala es csak az olvashatja, aki regisztralt tag (aki a levlistanak is tagja). Ezzel eddig semmi gond.
Azonban nem boldogultam a feladat azon reszevel, hogy mikent jelenitsem meg a leveleket (mikent szervezzem a node-okat).
Elmeleztam, hogy talan a weblaboron is online olvashato levelezolista mintajara kellene kivitelezni: http://weblabor.hu/levlistak/wl-phplista
Azutan lattam egy nagyon szep wordpress-es blog oldalt, amiben azonnal megfogott az egyszerusege es az, hogy kepeket csatolt az idezetekhez, amik ezaltal sokkal nagyobb toltest hordoztak: http://idezet.wordpress.com/
A kerdesem: lehet-e a kettot kombinalni? (nekem eddig nem sikerult) El lehet erni azt, hogy az archivum leveleit blogkent toltsem fel (kiegeszitve szerzovel, cimmel es a forrassal a blog tipust, mert e ketto nelkulozhetetlen az egyseges megjelenes miatt), cimkefelhovel jelolve oket es igeny szerint kepet toltve mellejuk, mikozben egy masik nezeten keresztul datum (ev/ho/nap) es felhasznalo alapjan csoportosithatom/listazhatom a leveleket?
Szukseg van itt egyaltalan a blog modulra, vagy ez az egesz a taxonomy es a views altal megoldhato?

Nagy Gusztáv képe

Én a fenti modulokkal próbálnám meg.

0
0

Nagy Gusztáv

mezitlab képe

koszonom!

0
0