Telepítés után magyarosítani

D képe

Sziasztok!
Angolul telepítettem a drupalomat, fönnvan az autolocale modul, de semmit nemér. Nemtudok nyelvetváltoztatni, mert : Hungarian : (translated): 0/nyolszáz valamennyi.
Nemtudom mitévő legyek! Kérlek segítsetek!
Sziasztok!

nevergone képe

Először is kell a lokalizációs csomag, melyet a főoldalon találsz meg (Magyar fordítás), ezt be kell másolni a telepített rendszer könyvtárába, majd a modul bekapcsolása után a admin/settings/locale/language/autoimport címen be tudod importálni az összes fordítást, a későbbi modulok bekapcsolásakor pedig már elvégzi önmaga, ha talál a modul mellett magyar nyelvi fájlt.

cikk

0
0
D képe

Köszi hogy még írtál ide, mert éppen most költöztettem át a honlapot, megcsináltam magyarul, most adom hozzá az adatbázisból a cuccokat, de az utóbbiakban hozzáadott modulok természetesen angolok... Szal kösssz!

0
0
kovzol képe

Hol tudom elérni az admin/settings/locale/language/autoimport címet? Nálam ilyen könyvtárak nincsenek, a böngészőm nem fogadja így el, és menüket sem látok ilyen sorozatban. (Bocs, ez egy nagyon kezdő hozzászólás, de kezdő vagyok Drupalból, beismerem. ;-)

0
0
Hojtsy Gábor képe

A Drupal.hu-ról letölthető magyar fordításban van egy autolocale modul, ha az be van kapcsolva, van ilyen útvonal is.

0
0
kovzol képe

Köszi, most már rájöttem. Szóval a "q=" után kell ezt írni. ;-)

0
0
kovzol képe

Szuper, így már megy. :-)

0
0
gyuri2012 képe

asszem admin/settings/clean-urls hogy q nelkul menjen

0
0