Letöltés modult keresek

Seemann képe

Sziasztok!

Egy egyszerű fájl letöltő modult keresek. Rákerestem itt a fórumban, valaki a projekt modult ajánlotta. Megnéztem, de az 5.x-es változata még béta verzió.
Tudna valaki segíteni?
Pontosítok, nehogy félreértés legyen. Néhány fájlt szeretnék elérhetővé, letölthetővé tenni a lapomon. Később szükségem lesz linkek modulra is, de azt még nem próbáltam keresni ...
Köszi a segítséget!

Üdv:

Miki

Illyés Edit képe

Ha az alapcsomagban található Upload nem felel meg (miért is?), akkor nézd meg a Filebrowser modult.

0
0
Seemann képe

Kösz szépen!

Üdv:

Miki

(Végignéztem a "File management" alatt lévő összes modult egyébként, csak nem tudtam, melyiket válasszam.)

0
0

Seemann

Seemann képe

Megpróbáltam, de ez tényleg csak egy fájlböngésző. Nem lehet kategozizálni a fájlokat és nem számolja a letöltéseket.
Ha az általad ajánlott módszert választanám (csatolmányként felrakni a letölthető fájlokat) valahogy el lehet azt érni, hogy számlálja a letöltéseket?

Üdv:

Miki

0
0

Seemann

Nagy Gusztáv képe

Admin -> Fájlrendszer beállítás -> Letöltési mód-nál Privát esetén tudja ugyanúgy számolni, mint bármi mást. Ez utóbbihoz pedig a Hozzáférési napló beállítások -> Tartalmak olvasottságának mérése: Bekapcsolva.

Nagy Gusztáv
GAMF
http://nagygusztav.hu

0
0

Nagy Gusztáv

Seemann képe

Kösz szépen, megpróbálom!

Üdv:

Miki

0
0

Seemann

Seemann képe

Ezt a bizonyos fájl letöltés dolgot az Edit által ajánlott módon oldottam meg. Tehát csatolmányként tettem fel a letöltésre felajánlott fájlokat.
Két nyelvű lap esetén nagyon-nagyon kezdő lévén mindkét nyelvű íráshoz feltöltöttem az egy és ugyanaz fájlt, fájlokat. (A névegyezőséget a drupál lekezeli) Aztán a táblában kézzel átírtam a hivatkozást, majd letöröltem az egyik példányt. Ez így működik ugyan, de létezik ennél egyszerűbb megoldás?
Sajna külső hivatkozást még direktben a táblába sem lehet írni, kénytelen vagyok minden fájlt fizikailag is a drupal files könyvtárába feltölteni. Erre nincs valami gyógyír? (Igazából ezért kerestem - sajna eredménytelenül - alternatív megoldásokat a fájlletöltéshez)

Köszi a segítséget!

Üdv:

Miki

0
0

Seemann

Anonymous képe

Üdv!
Nekem is egy letöltési modulra lenne szükségem, azonban. Leginkább e107-re hasonló dolgot szeretnék, azaz olyat, hogy a letöltéshez lehessen írni egy kis bevezetőt, az se volna gond ha van egy letöltés számlálója :) Tehát a linkre kattintva egy újabb oldal fogad egy leírással. Jelenleg csak olyanokat találtam, ahova ömlesztve betehetem a fájlokat, illetve egy-egy íráshoz csatolhatok egyet-egyet, de olyat, amivel egy rendes letöltési oldalt tudnék készíteni, olyat sajnos nem.

0
0
Nagy Gusztáv képe

Nem biztos, hogy itt mindenki tudná, milyen is az e107 megoldása, szóval többet lehetne írni a pontos igények ismeretében.

Esetleg CCK-val új tartalomtípus, amihez csatolt álllományokat engedélyezel? Views-el pedig olyan listákat csinálsz, amit akarsz.

0
0

Nagy Gusztáv

Anonymous képe

Üdv!
Akkor szeretnék pontosítani, olyasmit szeretnék, mint ez: http://hubinfo.extra.hu/download.php Tehát a letöltések kategóriákba vannak sorolva, azokon belül több fájl is elérhető, és a fájlokról további információk tekinthetőek meg letöltés előtt. Remélem van rá megoldás, előre is köszönöm a válasz(oka)t.

0
0