Elérhetőek Dévai Tamás előadásának videófelvételei

pp képe

Örömmel jelentjük be, hogy elérhetőek Dévai Tamás Ipszilonos előadásának videói és fóliái. Tamás a Szent István Egyetemen webfejlesztő mérnök, ahol munkájában sokat használja a Drupal tartalomkezelőt. Egy kedves megkeresésnek eleget téve vállalta el az ingyenes szemináriumon való előadást. Az Ipszilon ugyanis nem más mint Ingyenes Programok SZeminárIum és LabOratórium, Niif szervezésben.

Az egész napos előadás első részében Tamás a Drupal alaprendszert teljes körűen bemutatta. A második részben több hasznos modullal ismerkedhettek meg a látogatók, többek között egy részletesebb views bemutatót is láthattak. A harmadik részben egy rövid smink készítői bevezetőt tekinthettek meg az érdeklődők.

Információink szerint az előadásnak lesz folytatása az Ipszilon keretei között. Ekkor Tamás a modul fejlesztés rejtelmeibe fogja bevezetni a jelenlévőket. Reméljük a következő Drupal konferencia előadói között már Tamás is ott lesz, valamint azt is, hogy az egyik Drupal Felhasználói Találkozón mint témavezetőt is viszontláthatjuk.

Kategóriák: 

Hozzászólások

nevergone képe

Köszönjük az előadást, igazán hasznos tananyag! :)

szikar képe

Gratulálok hozzá! Már vártam mikor lesz elérhető.

Pasqualle képe

Hat ez egy maratoni eloadas a drupalrol. Majdnem olyan jo mint amikor megnezed a starwars elso harom reszet egymas utan. Persze a starwars masik harom reszet siman lekorozi ;)

gyuri2012 képe

Ezek is elérhetőek..., én elég nehezen, és soká bukkantam rá.
Drupal modulfejlesztés - Dévai Tamás
Remélem lesz még folytatás, és köszönöm ezeket!