Butaságom netovábbja / Drupal update

miqlas képe

Hali!

Túlzottan magabiztos voltam, úgy gondoltam, semmi gond nem lehet az 5.3-as 5.4-re való frissítéséből, hisz adatbázis mentésem van, a backup script pedig csinál egy mentést a fájlokról. Ezek készen is voltak, letöltöttem a frissítést, feltöltöttem a szerverre, és persze feltöltés közben bele is kukkantottam az UPGRADE.txt-be. No, láttam is, hogy nem követtem az utasításokat, de azért reményedtem, hogy minden rendben lesz. Feltöltés végén megnyitottam az oldalt, a telepítő fogad. Kérdezi az adatbázis adatait. No, mondom, jobb lesz visszaállítani a backup-ot, és akkor az utasítások szerint csinálni a frissítést.

Mivel az 5.4-es telepítője nem kapta meg az adatbázis eléréséhez szükséges adatokat, így ahhoz nem is nyúltam, csak a fájlrendszert állítottam helyre (5.3-as verzióra).

Most, ha megnyitom az oldalt, újra a telepítő ablaka fogad....
Nem tudja valaki, hogyan kaphatom vissza az oldalam?

Köszönettel:
miqlas

miqlas képe

Meg is javítottam.
Köszönöm a segíteni akarók jószándékát, még egyszer nem fog előfordulni.

Viszlát!

0
0
aboros képe

jó lenne, ha leírnád, hogy mi volt a gyász és hogyan antigyászoltad, mert mégiscsak az utókor érted, ha valaki ugyanezzel találkozik, egyből meg is találja a megoldást (ha leírod) és végülis ennek az egész fórumosdinak ez lenne az értelme. ;)

0
0

-
clear: both;

aries képe

Gondolom felül lett írva a sites/default/settings.php ...

Aries
http://aries.mindworks.hu

0
0