Pathauto+Event

Paal képe

Sziasztok!

Pathauto-ban próbálok Event tipusú tartalomhoz PATH-t beállítani. De a "Replacement patterns"-ek közt nem hozza fel az "event_start" változót. Hogyan tudok akkor olyan útvonalat beállítani, ami az adott esemény kezdeti (és nem a felvitel) dátumára utal?

Köszi, Pali
Ps.: az kicsit hülyén nézne ki, ha vinnék fel hozzá (még) egy "start_date" mezőt...

pp képe

Ehhez tudni kéne, hogy milyen verzióról van szó!

A path_auto könyvtárban(1.3) van egy API.txt felület leírás, aminek a segítségével lehet integrálni a különböző modulokat a path_auto-val. Ha ez nincs megcsinálva a Event-ben, vagy más verzióhoz van integrálva akkor nem fog működni.

pp

0
0
Illyés Edit képe

Egyszer mintha olvastam volna valahol, hogy valaki Token modul segítségével oldotta meg, de nem találom a linket és lehet, hogy most hülyeségeket beszélek :)

0
0
pp képe

A Pathauto 2.0 egyik újdonsága, hogy integrálva lett a Token modullal. Tehát nem csak a Pathauto által(vagy az api segítségével létrehozott) tokenenket/darabokat lehet használni az útvonal álnevekben, hanem bármilyen a Token modul által létrehozottat is. Nem véletlen egyébként az integráció, hisz a Pathauto-t és a Token-t ugyan az az ember jegyzi. ;)

A Pa 1.3-as verziójával a Token nincs összehegesztve, ergo nem lehet vele megoldani, a 2.0 meg nem működik a Token modul nélkül. ;)

pp

0
0
Illyés Edit képe

Úgy értettem, hogy valaki az Event-et és a Tokent hozta össze. Mindegy, link nélkül nem sokat ér a hozzászólásom :)

0
0