Mit ajánloltok?Szövegszerkesztés, képek , cikkek, kisfilmek beküldését megkönnyítő modul, modulok...

randt képe

A html hez és egyáltalán webszerkesztéshez semmit sem értő, de mondjuk egy szövegszerkesztőt kezelni jól tudó, felhasználóknak szeretnék adni lehetőséget a következőkre:
Módot szeretnék adni
1.képeiket hozzá kapcsolódó cikkeiket egyszerűen kicsit formázva megjentethessék,
2.beszúrhatnának kisképeket amikre kattintva a nagykép is megjelenhetne
3.akár kisfilmet is feltölthessenek itt is szövegkörnyezetbe a beszámolójukkal együtt.
Több nyelvű oldalról van szó ne ütközzön i18n modullal!
Az oldal már kész tulajdonképpen csak nem egyedűl akarom a továbbiakban feltölteni, hanem szeretném átadni a nagyérdeműnek és csak moderálni szeretném a továbbiakat.
Ehhez kérnék együttműködő kipróbált modulok csoportját mit töltsek le. Fontos , hogy drupal-os fejlesztés legyen , hogy később is tudjam az esetleges frissítéseket mindenhol követni.
5.3 az oldal verziója jelenleg. Alapértelmezett smink csak színek lettek változtatva.
Gágogók ne írjanak semmit ....
p.s.:Amit eddig nézegettem az a http://drupal.org/project/fckeditor de semmihez nem ragaszkodom inkább a vélemények érdekelnek.
Köszönettel ...

Nagy Gusztáv képe

Én több-kevesebb sikerrel használom az FCKEditort, de a konfigját alaposan meg kell nézni, hogy megfelelően buta legyen a mezei felhasználónak. (És persze szinkronizált a beviteli formájával.)

Ezen kívül persze az Image modult használom. Ami talán nem triviális, hogy IMCE-vel támogatom a képek feltöltését, átméretezését, de ez átlag felhasználónak túl sok, nekik valószínűleg az Image modul Image Attach almodulját adnám, úgy emlékszem, azzal kevesebb technikai nyűg van. Egy próbát megér tehát, hogy neked megfelel-e.

Többnyelvűség. Igen. Itt főleg az lehet a probléma, hogy nem minden szólal meg magyarul, de ez általában igaz.

0
0

Nagy Gusztáv