DUG Budapest #11

resi képe

Május végén rendhagyó DUG kerül megrendezésre az 5NET székhelyén és teraszán, melynek keretében egy közösségi bográcsozással vezetjük fel nyarat.

Kötetlen beszélgetés és party a program, de reméljük érdekes élménybeszámolót is hallgathatunk a Los Angeles-i DrupalCon-ról a Cheppers munkatársaitól.

Az 5NET részéről Gazsi chef (Hajdú Gábor) biztosítja a bográcsban készülő palóclevest. Kérjük, hogy részvételi szándékotokat mielőbb jelezzétek az étel mennyiség miatt.

Az italt a résztvevők biztosítják. :)

Jelentkezés: http://www.meetup.com/Drupal-User-Group/events/222635771/

Időpont: 
2015. május 28., csütörtök 18.00

Hozzászólások

pp képe

Már csak 12 hely van hátra, gyertek, gyertek!

pp

resi képe

Baromi jó kis este volt skacok, nagyon köszi mindenkinek. A szakácsnak is hízott a mája...

pedro képe

"Halihó emberek! Elkészült a #DUG11-en felvett projektem, amivel most már tényleg csak pár lépés választ el a diplomámtól, és ezért nagy köszönettel tartozok mindenkinek, aki hozzájárult az elkészüléséhez, akár válaszadással, akár ötletekkel és támogatással. Nagyon királyak voltatok, egy élmény volt minden beszélgetés és maga az este is! Az adásnak persze vannak hiányosságai, de így legalább lehet min csiszolni, szóval ha van ötletetek, hogy alakítsuk ezt olyanná, hogy akár közcélokat is szolgálhasson, szóljatok! :) Addigis hallgassátok sok szeretettel és köszönet még egyszer mindenkinek!" - Péter Dominika, BRAINSUM